• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/atv

21.05.2024

12:59

Ovu ženu i dvoje dece sekirom je ubio pomahnitali muž! Posle monstruoznog zločina presudio sebi skokom sa zgrade!

printscreen

Vesti

Ovu ženu i dvoje dece sekirom je ubio pomahnitali muž! Posle monstruoznog zločina presudio sebi skokom sa zgrade!

Podeli vest

Amela Čičkušić koju je zajedno s dvoje maloletne dece usmrtio suprug Mujaga, bila je jedna od omiljenih medicinskih sestara UKC Tuzla među kolegama i pacijentima.

Svi zaposleni u UKC Tuzla, građani Tuzle, cela BiH, ali i regija u šoku su nakon stravičnog zločina.

Ameline koleginice opraštaju se od nje putem društvenih mreža. Za nju su imali samo reči hvale i zahvalnost za sve učinjeno, posebno u teškim trenucima korone.

- Tuzla, UKC i svi koji su te poznavali izgubili su mnogo, beskrajno mnogo… Retke su situacije u kojima meni nedostaju reči. Jako sam tužna i makar ovako želim da ti odam počast... Neka ostane zapisano da si bila jedna čestita, vredna, ozbiljna, pouzdana, humana osoba i savršena medicinska sestra… Jedna od najboljih koje poznajem…

Kovid je pokazao prava lica mnogih od nas. Ja ću te pamtiti po žustrom koraku i bistrim, pametnim, predivnim crnim očima. Nikada ništa nije ostalo nezavršeno. Nikada me nisi izneverila, ni mene, ni pacijente. Možda nikada nisi dobila formalnu zahvalnicu, ali hvala ti! Hvala ti u moje ime i ime mnogih života koje smo u teškim danima branili zajedno - navela je jedna od koleginica sa UKC Tuzla

Foto: printscreen

 

 

Podsetimo, njen suprug Mujaga počinio je samoubistvo skokom sa zgrade, a potom su u stanu u tuzlanskom naselju Stupine pronađena tela žene (34) i dvoje dece starosti od 9 i 2 godine. Izdate su naredbe za izvršenje obdukcije i DNK veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog stravičnog zločina.

Pronađena sekira

Istražni timovi u stanu u tuzlanskom naselju Stupine danas su pronašli sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo ženske osobe i dvoje maloletne dece.

Mujaga Čičkušić i on je kao medicinski tehničar radio u Nemačkoj. U Tuzlu je stigao pre nekoliko dana.

Prema trenutnim indicijama do kojih su došli istražioci, muškarac je usmrtio suprugu i decu a nakon toga napustio stan u kojem su živeli, prešao u susjdni ulaz te skočio sa 14 sprata. 

Prema nezvaničnim informacijama, tužioci i istražitelji sumnjaju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora.  Za sada ova informacija nije zvanično potvrđena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija