• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

10:43

Opozicija i tajkun Dragan Đilas strahuju od izbora 17. decembra! (VIDEO)

Google maps, Pedja Milosavljević

Vesti

Opozicija i tajkun Dragan Đilas strahuju od izbora 17. decembra! (VIDEO)

Podeli vest

Razdor unutar opozicije i njihovo konstantno remećenje funkcionisanja države kao i napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, komentarisali su gosti Info jutra, Nevena Đurić potpredsednica Glavnog odbora SNS i aktivista omladine SNS Veljko Jovanović.

Nevena Đurić potpredsednica Glavnog odbora SNS istakla je da se Dragan Đilas ponosi krađom države za vreme vlasti 2012. godine i da predsednik Vučić uprkos tvrdnjama opozicije da će uvesti sankcije Rusiji to nije uradio.

- Opozicija konstantno preti haosom i neredima na ulicama i stalno hoće pa neće izbore. Kada smo usvajali rebalans budžeta, imali smo sliku koja je bila skandalozna kada su zviždanjem i skandiranjem pokušali da remete funkcionisanje parlamenta. Oni ne mogu da se dogovore što se tiče njihovih stranačkih podela, evidentno je da se svi oni nalaze pod šapom tajkuna Dragana Đilasa, uključujući i one koji se izjašnjavaju kao patriote jer bi išli zajedno sa onima koji žele da priznaju Kosovo. Iz njihovih postupaka vidimo da su oni opozicija zemlji Srbiji i njenom narodu. Aleksandar Vučić nije odstupio od državne politike, pogotovo kada se radi o uvođenju sankcija Rusiji, iako je opozicija tvrdila da će ih Vučić uvesti. Deonicom moravskog koridora i rastom plata i penzija na svojoj koži možemo da osetimo boljitak u Srbiji. Mi za vreme njihove vlasti 2012. godine, nismo imali nijedan park za naučno-tehnološki razvoj, a sada ih imamo četiri. Za vreme epidemije korone imali smo rekordnu izgradnju kovid centara i vakcinaciju. Đilas je priznao da je ponosan na svoju krađu građana dok je bio na vlasti, za vreme dok je naša država propadala i to je jedino sa čime on može da izađe pred javnost - rekla je Đurićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Aktivista omladine SNS Veljko Jovanović naveo je kako opozicija umesto jasnog programa ima samo jedan cilja, a to je svrgavanje predsednika Vučića i da uz pomoć domaćih izdajnika pokušavaju da naškode Srbiji

- Srpska javnost svedoči velikoj kontradiktornosti opozicije, jer protesutuju protiv nasilja promovisanjem istog unošenjem vešala u Skupštinu i linčovanjem porodice predsednika Vučića. Pitanje je gde su svi ti ljudi bili za vreme bombardovanja Beograda i 2008. godine kada je Kosovo htelo da proglasi nezavisnost, oni su bežali iz Beograda za vreme teških dana za našu državu. Opozicija trenutno menja agregatna stanja, jer nema konkretan plan za napredak Srbije, već im je jedini cilj da svrgnu Aleksandra Vučića i zato oni uz pomoć domaćih izdajnika, pokušavaju da naškode Srbiji. Imamo kukavičke napade na porodicu predsednika Vučića, izbori 17. decembra će jasno pokazati kome narod Srbije veruje. Pozivam sve građane da izađu na izbore i glasaju za listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane! - rekao je Jovanović.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!
Košarka

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!

Bivši košarkaši večitih Marko Simonović (37) i Čedomir Vitkovac (41) smatraju da su crveno-beli u ogromnoj prednosti posle vođstva 2:0 u finalnoj seriji regionalne lige i da bi u nedelju (20.30) u trećoj utakmici mogli da završe čitav posao, pogotovo ako ponove igru u odbrani iz drugog susreta.

17.05.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija