• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

10:02

(FOTO, VIDEO) Imam dokaze - bitanga Bjelogrlić mi je nudio mito! Gaga Antonijević otkrio šok informacije!

printscreen

Vesti

(FOTO, VIDEO) Imam dokaze - bitanga Bjelogrlić mi je nudio mito! Gaga Antonijević otkrio šok informacije!

Podeli vest

Proslavljeni reditelj Gaga Antonijević otkrio je da mu je glumac i producent Dragan Bjelogrlić, vedeta opozicije i čovek koji je Srbiju uporedio sa zverinjakom, svojevremeno nudio mito.

- On mi je nudio pare kao član Komisije za dodelu sredstva u kinematografiji. On je ceo život tako radio, korupcijom, pretnjama, batinanjem, prebijao je kolege, to svi znaju - otkrio je Antonijević gostujući na TV Prva i podvukao da je Bjelogrlić to pokušao da negira gostujući na hrvatskoj televiziji (gde je opet pljuvao Srbiju, o čemu smo već pisali, prim. aut.), ali da postoji izveštaj sudskog veštaka koji potvđuje da je mejl autentičan.

Foto: printscreen

 

 

Na TV Prva prikazan je i mejl koji je Bjelogrlić slao Antonijeviću, a koji potvrđuje reči autora "Dare iz Jasenovca".

 

 

 

Simptomatično, Bjelogrlić je završio prepisku rečima "ok, obriši ovaj mejl".

On je skrenuo pažnju da licemerje kolega koji su nasilni a tobože se bore protiv nasilja.

- Oćemo piroman da nam kolo vodi, a kao gasimo požar. Pa gde to ima. Njega razumem, to je jedna bitanga koja radi to što radi. On mene ne zanima kao fenomen, ali me zanimaju ljudi kao uvaženi akademik Kostić, koji po stare dane pušta da im taj čovek bude kolovođa - dodao je Antonijević.

Foto: printscreen

 

 

Podsetimo, Bjelogrlić je došao u centar pažnje javnosti nakon što se otvoreno stavio u službu opozicije i jedan je od glavnih zagovornika takozvanog "ProGlasa", dokumenta koji daje otvorenu podršku tajkunskoj listi Dragana Đilasa.

Kao što je poznato, on je u avgustu 2021. zverski pretukao Antonijevića u foajevu niškog hotela "Ambasador".

Kada je reč o tome za koga treba glasati na izborima zakazanim za 17. decembar, reditelj nema dilemu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija