• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

12:30

(VIDEO) Tadić osuo paljbu - meta Aleksić: Potkupljivao je ljude iz moje stranke poslaničkim mestima!

ATA Images/Printscreen

Vesti

(VIDEO) Tadić osuo paljbu - meta Aleksić: Potkupljivao je ljude iz moje stranke poslaničkim mestima!

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić, koji će na predstojećim izborima raspisanim za 17. decembar nastupati u koaliciji sa "Dosta je bilo" Saše Radulovića (pod uslovom da skupe potpise), raskrinkao je Miroslava Aleksića, Đilasovog potrčka koji je drugi na tajkunskoj listi "Srbija protiv nasilja".

Gostujući na Juronjuz kod Minje Miletić, Tadić je otkrio da je Aleksić u toku pregovora oko ulaska SDS u koaliciju "Srbija protiv nasilja", zapravo pregovarao o potkupljivanju funkcionera poslaničkim mestima.

- Moja obaveza je da kažem i tešku reč kako bi spoznali šta se ne sme raditi u politici! - rekao je Tadić, na šta je Miletićeva reagovala pitanjem kako onda građani da glasaju za takvu opoziciju.

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, u istoj emisiji Tadić je raskrinkao i Đilasa, otkrivajući da je tajkun pokušao da mu zabrani da govori.

- Pokušao sam da im objasnim da je zabrana javne reči povezana sa najmonstruoznijim totalitarnim režimima u svetu - rekao je Tadić u intervjuu za Juronjuz.

- I uvek totalitarnost nastupa preko zabrane javne reči. To je bio uslov koji je postavio lider koalicije "Srbija protiv nasilja", koji očigledno ne zna da se to nikad ne može uspostaviti - naveo je Tadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija