• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2023

12:34

Jovanović hoće da vrati obavezni vojni rok, a on ukinut dok je on sedeo u Vladi! Francuz prolupao načisto!

printscreen Twitter

Vesti

Jovanović hoće da vrati obavezni vojni rok, a on ukinut dok je on sedeo u Vladi! Francuz prolupao načisto!

Podeli vest

Potrčko Dragana Đilasa, lider Novog DSS Miloš Jovanović, dokazao je ponovo da vodi politiku kontradiktornosti i nedoslednosti i da se našao u bezizlazu u svojoj trci za jeftinim političkim poenima.

Kako je predizborna kampanja u toku, valja i raditi nešto po tom pitanju. 

Pravi džavnici i ozbiljni političari idu u narod, a kvazipolitičari pravo na tajkunska medijska glasila, po receptu "Ko Maksim po diviziji", pa na sav glas ponavljaju svoje neargumentovane želje i prohteve. 

Tako je i Francuz Jovanović pohrlio na tajkunsku televiziju i rekao da hoće da vrati obavezni vojni rok koji je ukinut u vreme dok je on sedeo u Vladi Srbije. 

- Treba vratiti služenje obaveznog vojnog roka! Što imate jaču vojsku, manje su mogućnosti za rat - rekao je Jovanović, poučen onim što godinama ponavlja predsednik Srbije Aleksndar Vučić i za šta se i sam bori.

 

 

 

Jer do sada Jovanović ovakve izlive inteligencije nije baš imao. 

Činjenice su sledeće: Miloš Jovanović je sedeo u Vladi Srbije od 2007. do 2012, A OBAVEZNI VOJNI ROK JE UKINUT 01.01.2010.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija