• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

18:34

Naprednjaci najviše poruka mladima, Đilasovci nula! Ovako u Srbiji političari brinu za budućnost

Zoran Sinko

Vesti

Naprednjaci najviše poruka mladima, Đilasovci nula! Ovako u Srbiji političari brinu za budućnost

Podeli vest

Tri izborne liste od proglašenih 7 do sada obratile mladima u kampanji za izbore 17. decembra saopštio je Monitoring Krovne organizacije mladih Srbije za period 13. do 19. novembar.

Kako izveštaj pokazuje, najviše obraćanja ka mladima imala je lista Srpske napredne stranke sa 4 obraćanja, dok su po jedno obraćanje imale lista Socijalističke partije Srbije i lista NADA ZA SRBIJU – Novi DSS i POKS.

Lista SNS se obratila studentima u vezi sa podelom studentskih kartica i u vezi IT sektora u kome se otvara najveći broj radnih mesta. Ispred liste se obraćao i ministar Siniša Mali koji je osim tradicionalnih medija koristio i Instagram i Tiktok naloge.

Lista oko Socijalističke partije Srbije se jednom obratila mladima kroz poruke mladima da su oni centar političkog odlučivanja i da je ta lista prirodan izbor za mlade ljude. 

Koalicija NADA za Srbiju se jednom indirektno obratila mladima kroz temu nataliteta i predložila mere u vidu materijalne pomoći i podrške rađanju i porodicama i da finansijska pomoć bude usmerena ka prvom i drugom detetu jer je problem roditelja da se odluče da uopšte imaju decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija