• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.11.2023

11:23

Đilasov kandidat za gradonačelnika: Da, hoćemo u koaliciju sa desnicom! (VIDEO)

informer/beta/printscreen

Vesti

Đilasov kandidat za gradonačelnika: Da, hoćemo u koaliciju sa desnicom! (VIDEO)

Podeli vest

Lepo je predsednik države Aleksandar Vučić govorio, glas za lažnu desnicu i tzv. patriote je glas za Dragana Đilasa, koji lobira za sankcije Rusiji, i za Mariniku Tepić, koja želi da Srbija dobije žig zemlje koja je počinila genocid!

Vladimir Obradović, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda:

- Mi ćemo biti najbolje plasirana lista u gradu ali mi ne idemo na to da napravimo većinu od 51%, mi želimo da napravimo veliku koaliciju sa svima koji žele da promene ovu vlast!

Olja Bećković: I sa Zavetnicima?

Vladimir Obradović: Ukoliko ona želi da radi protiv ove vlasti, DA!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija