• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

13:48

Milica Nikolić bez dlake na jeziku: Đilas bi opustošenu Srbiju, a bogate račune

sns.org.rs

Vesti

Milica Nikolić bez dlake na jeziku: Đilas bi opustošenu Srbiju, a bogate račune

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić oglasila se saopštenjem koje je objavila Srpska napredna stranka u kome se osvrnula na izjave Dragana Đilasa o ekonomiji Srbije.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Od dolaska na vlast Srpske napredne stranke i predsednika Vučića, javni dug u našoj zemlji iznosi  51,4% u odnosu na BDP, prosečna plata 820e, prosečna penzija 390e, a minimalna zarada 47 000 dinara.

Pošto gazda današnje opozicije i najveća štetočina u istoriji naše zemlje, Dragan Đilas, nije sposobna svojim “mašinskim mozgom” ništa da sabere, ako to nisu pare u njegovom džepu, odmah na početku trebalo bi ga podsetiti kako je to izgledalo dok je punio svoju kasu, a siromašio narodnu. 

Dakle, dok su lopovi iz bivšeg režima pustošili Srbiju, sa Đilasom na čelu, javni dug je iznosio 79%, prosečna plata 329e, prosečna penzija 202e, a minimalna zarada 15.000din.

A pošto kukavički, pominje bolnice kako “kasne”, i još mnogo budalaština ovog tipa, trebalo bi ga podsetiti i na to da je od 2012. urađeno 147 zdravstvenih objekata, izgrađeno 108km pruge i 445 km auto- puteva.

A za vreme lopova iz bivšeg režima, na čelu sa Đilasom, zdravstvenih objekta 0, pruge 0 km, auto-puteva 42,6 km.

Pa kada lopovčina poredi, lažno, da poređenje pravo dobije!

I još jednom je gazda opozicije potvrdio, da su svi, i sa leve i sa desne strane njegovi, da je glas za bilo koga, bilo koju listu, osim liste “Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane”, zapravo glas za Dragana Đilasa.

I još jednom je gazda opozicije potvrdio da bi Srbiju ponovo na kolena, da bi opustošenu Srbiju, a bogate račune. 

I kada se pitamo, zbog čega je 0 bolnica, 0 km pruga, važno je da ljudi znaju, zato što je Đilas postao milijarder, sam je priznao i prijavio.

Izbori koji nam slede su izbori između Srbije do 2012. i Srbije posle. Između siromašne i puste ili ekonomski snažne i izgrađene. Izbori su hoće li nam se ponoviti tajkuni i hoće li Srbija stati ili će Srbija nastaviti da ide napred, vođena sigurnim rukama.

A narod zna, Srbija ne sme da stane i Srbija neće stati, sve dok je vodi Aleksandar Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija