• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2023

13:02

Lazović odbio TV duel sa Đukanovićem! Zašto opozicija beži od programa uživo? (VIDEO)

Zoran Sinko

Vesti

Lazović odbio TV duel sa Đukanovićem! Zašto opozicija beži od programa uživo? (VIDEO)

Podeli vest

Radomir Lazović i Vladimir Đukanović pozvani su na politički duel na televiziji Una u emisiji Aleksandra Apostolovskog. Iznenada, Lazović je javio Apostolovskom da odbija da odgovori na ovaj poziv bez i kakvog objašnjenja. Vladimir Đukanović prokomentarisao je ovaj, za njega neobičan postupak Lazovića.

Vladimir Đukanović javio se uživo u Kolegijum televizije Informer gde je komentarisao bizarnu odluku Lazovića da odustane od tv duela.

Foto: Zoran Sinko

Vladimir Đukanović

- Ja sam dobio poziv od Aposotolovskog koji mi je rekao da ja i gospodin Lazović treba da sučelimo argumente. Ja sam se obradovao. Oni stalno kukaju kako nema debate i nema medijskog prostora za njih. Sutra je trebalo da dođe do duela. U sučeljavanju u emisiji "Reč na reč" gde nije dobro prošao. Odjednom, sinoć mi javlja Postolovski da je on odbio. Bio sam siguran da neće doći jer je loše prošao na RTS-u. Ništa nije objasnio i sad meni ništa nije jasno. On kao prvi na listi nije došao na duel. Opozicija treba da se bori za svaki sekund, ali ne! Emisija je trebala da ide uživo i tu nema verglanja. Oni tu ne mogu da se snađu. Da li je taj duel mio i drag, nije važno. Kampanja je i zato su dužni da dođu i da se bore za svoje argumente. Oni vole da idu N1 gde imaju spremna pitanja. To tako deluje kad je naučeno sve napamet- ispričao je za Informer Vladimir Đukanović.

Celu izjavu Đukanovića pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija