• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2023

15:14

Malović: Izborni rezultat Zelenovića biće poražavajuć

Privatna arhiva

Vesti

Malović: Izborni rezultat Zelenovića biće poražavajuć

Podeli vest

Na Zelenovićevom “veličanstvenom skupu” je bilo pristalica koliko i redovnim sednicama GO SNS Šabac u proširenom sastavu, istakao je Branislav Malović, poslanik SNS

"Posle više nego neuspešne organizacije “veličanstvenog skupa” u Šapcu Nebojša Zelenović glavni šabački drekavac se opet oglasio.


Da bi se oprao za potpuni fijasko svog skupa krenuo je da objašnjava kako su česte posete najviših državnih i stranačkih zvaničnika tom gradu uplašenost SNS-a za izborni rezultat. Zna drekavac dobro da je sinonim za strah on lično i da dolazak tih ljudi znači isključivo samo jedno a to je da se Šabac razvija brže nego ikada i da će njegov izborni rezultat biti više nego poražavajući.


Kolege su Zelenovića ponizile 72 mestom na poslaničkoj listi jer ga toliko otprilike cene a naprednjaci u Šapcu će ga dokusuriti 17. decembra.


Gradska vlast u Šapcu je za prethodne tri godine povratila ono što je Zelenović založio (kao recimo halu Zorka koja je sada u vlasništvu grada) i izgradila toliko da ni dokazani lopov Zelenović ne bi mogao da opljačka iako je majstor u tome. Neosuđeni kriminalac sa zastarelim delom vrednim pet milona eura.


Razumemo paniku Nebojše Zelenovića jer Dušan Petrović neće blagonaklono gledati na još jedan izborni poraz svog pulena u kojeg je izgleda uzalud investirao novac učeći ga kako se krade ali ne i kako se dobijaju izbori.


17. decembra Šabac neće stati jer Srbija ne sme da stane!
Živeo Aleksandar Vučić!
Živela Srbija" - saopštio je Malović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija