• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2023

15:23

Orlić: 17. decembra svi zajedno poručujemo - Srbije ne sme i neće da stane! (FOTO)

TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

Vesti

Orlić: 17. decembra svi zajedno poručujemo - Srbije ne sme i neće da stane! (FOTO)

Podeli vest

Dr Vladimir Orlić boravio je danas u Novim Karlovcima, gde je učestvovao na tribini podrške izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, u organizaciji Marijana Rističevića, predsednika Narodne seljačke stranke.

U prepunoj sali Doma kulture, dr Orlić se zahvalio okupljenim građanima jer svoju Srbiju vole i pružaju najsnažniju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Bez vaše podrške, ne bi bilo istorijskih promena koje smo izborili. One se ogledaju i u odnosu koji danas imamo prema državi i svom narodu. I ne govori bez razloga predsednik Vučić da država nije igračka, jer samo ako državu imamo, ako je suverena i slobodna – samo tada može da bude i uspešna. Takva nam je Srbija danas“, poručio je dr Orlić.

Foto: TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

 

Naglasio je i da su pljačkaši i uništitelji iz bivšeg režima zadržali ponižavajuć odnos prema narodu.

„Nazivaju ljude građanima drugog reda, krezubima, sendvičarima, baš su to govorili dok su juče u besu gledali kako se u Beograd čitava Srbija sjatila da podrži svog predsednika“, rekao je dr Orlić i dodao: „S druge strane, čućete uvek i svuda od Aleksandra Vučića da Srbija isključivo svom narodu pripada, samo svoj narod sluša i njemu služi, a da mi za svakog čoveka moramo da uradimo još više, o svakome da brinemo. To je ta razlika u odnosu, da li ćemo nju sačuvati i odbraniti – odlučiće narod na predstojećim izborima“, kazao je dr Orlić.

Foto: TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

 

Rekao je da nema sumnje da će građani svoju podršku dati Srbiji – onoj koja je rešila da se bori, da gura još jače, bude još uspešnija, da korača ponosno i slobodno. „Pobeda liste koja nosi ime predsednika Aleksandra Vučića, koja garantuje da Srbija ne sme i neće da stane, biće naša zajednička poruka tog 17. decembra, saopštena snažno i ubedljivo – da je svi odlično čuju i razumeju“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija