• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

10:59

Žestoke optužbe pred kraj kampanje! Jeremić udara na tajkunske medije: N1 favorizuje Đilasa, Narodna stranka zabranjena!

Ata images

Vesti

Žestoke optužbe pred kraj kampanje! Jeremić udara na tajkunske medije: N1 favorizuje Đilasa, Narodna stranka zabranjena!

Podeli vest

Rat između Vuka Jeremića i njegove Narodne stranke i tajkunske koalicije Dragana Đilasa i njihovih medija kulminirao je u poslednjoj nedelji pre održavanja izbora u Srbiji!

Jeremić se ovim povodom oglasio na Tviteru i optužio tajkunsku televiziju N1 da favorizuje koaliciju okupljenu oko liste "Srbija protiv nasilja", čiji je šef i glavni finansijer Dragan Đilas.

Jeremić se ovim povodom obratio novinarki Maja Dragić, a rasprava se ubrzo potom rasplamsala.

- Poštovana, više puta ste me danas spominjali i postavljali pitanja Radomiru Lazoviću i Đorđu Vukadinoviću u vezi sa mojim izjavama i stavovima Narodne stranke očigledno je da ih smatrate relevantnim. Da ste imali dozvolu od Vaših nadređenih u N1 Srbija da me samo jednom pozovete u Vašu emisiju tokom proteklih meseci, mogli biste da od mene dobijete odgovor na bilo koje pitanje. Niste smeli da me pozovete. I zato bi minimum dostojanstva podrazumevao da me ne prozivate. Ako dobijete u narednih 48 sati promenjenu instrukciju, odnosno zeleno svetlo da me pozovete u Vašu emisiju pre izborne tišine, rado ću se odazvati. Čisto sumnjam da hoćete, jer Vaši nadređeni imaju čvrsto zacrtanu strategiju političkog delovanja na ovim izborima koja, između ostalog, podrazumeva guranje Narodne stranke ispod radara, ali neka ostane zabeleženo da sam Vam ovo javno ponudio. Želim Vam svu sreću u Vašim profesionalnim naporima da se izborite za slobodne medije i promenu vrednosti u društvu - napisao je Jeremić.

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, i bivši predsednik Srbije i lider Socijademokratske partije Srbije Boris Tadić izneo je čitav niz optužbi na račun Đilasa i medija pod kontrolom opozicije.

Više o tome čitajte u izdvojenim vestima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija