• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

20:51

Zelenović je uništitelj i mrzitelj srpskog naroda! Nikolić: On je nasilnik koji organizovano ugrožava osnovna ljudska prava!

printskrin

Vesti

Zelenović je uništitelj i mrzitelj srpskog naroda! Nikolić: On je nasilnik koji organizovano ugrožava osnovna ljudska prava!

Podeli vest

Uništitelj i mrzitelj srpskog naroda Nebojša Zelenović poručio je sa Trga Republike da želi da se ponovi scenario razbijanja i paljenja Narodne skupštine Republike Srbije, želi revoluciju, želi nasilje, želi ulicom na vlast, na kraju krajeva, želi da vidi krv našeg naroda, izjavila je danas Ivana Nikolić.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Ivana Nikolić izdala je saopštenje za javnost koje vam prenosimo u celosti.

- Nasilnik, koji organizovano ugrožava osnovna ljudska prava, koji maltretira građane Šapca, koji je godinama mnogima uništavao živote misli da će mu građani dati ponovo priliku da nastave sa svojim politikom - a to je politika da Zelenović građane drže kao taoce, dok on prazni državnu kasu.

Svi okupljeni oko liste “Srbija protiv nasilja”, poslali su samo jednu poruku. Politiku nemaju, bore se samo da Aleksandar Vučić ne bude na vlasti. Potpuno odsustvo ideje i plana šta to može dobro da se uradi za naše građane. A šta cmizdralo Zelenović može da uradi za Šabac, osim što može da opustoši budžet za 5 miliona evra, ili šta on može da uradi za Srbiju, osim da dok nosi kišobran Violi Fon Kramon, pljuje po svom narodu i odlazi u centar Evrope da se žali kako nema podršku naroda i moli da bude na vlasti.

Ko će voditi državu ili neki grad, opštinu, odlučuju isključivo građani Srbije! A kakvu će politiku Srbija voditi, neće niko sa strane određivati. Nastavićemo da vodimo nezavisnu politiku, da samostalno donosimo odluke i da nastavimo da vodimo Srbiju napred.

Ne smemo dozvoliti da oni koji državu vide kao plen, da dođu na vlast, da je rastegnu, napune svoje džepove i upropaste živote građanima. Da su to radili lopovi i nasilnici okupljeni oko Đilasa, građani su osetili na svojoj koži, a to je najskuplja cena, i zato 17. decembra neće dozvoliti da se ovakvi zlikovci vrate na vlast, da nas razaraju. Građani Srbije neće dozvoliti da Srbija stane! - piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija