• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2023

16:51

(VIDEO) Šta se dešava u Areni: Pogledajte kako se laži ruše kao kula od karata!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Šta se dešava u Areni: Pogledajte kako se laži ruše kao kula od karata!

Podeli vest

Pojedine opozicione stranke na društvenim mrežama pokušavaju da dovedu u pitanje izborni proces u Srbije tvrdeći da je u Beogradskoj Areni organizovano nelegalno izborno mesto.

Na platformi Iks pojedine stranke objavljuju i video snimke, ali snimci govore upravo suprotno od onoga što se tvrdi.

Kako se može videti u snimku koji objavljujemo, a koji je na bivšem Tviteru objavila jedna od opozicionih stranaka, u Areni nema nikakvog skrivenog biračkog mesta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!
Košarka

Vitkovac i Simonović nemaju dilemu: Sada sve zavisi od Zvezde!

Bivši košarkaši večitih Marko Simonović (37) i Čedomir Vitkovac (41) smatraju da su crveno-beli u ogromnoj prednosti posle vođstva 2:0 u finalnoj seriji regionalne lige i da bi u nedelju (20.30) u trećoj utakmici mogli da završe čitav posao, pogotovo ako ponove igru u odbrani iz drugog susreta.

17.05.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija