• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

09:36

Pljunuli u lice celom narodu! Lutovčev potpredsednik najavio: Uzećemo mandate, privilegije i plate, ali nećemo da radimo posao za koji smo plaćeni!

ata images

Vesti

Pljunuli u lice celom narodu! Lutovčev potpredsednik najavio: Uzećemo mandate, privilegije i plate, ali nećemo da radimo posao za koji smo plaćeni!

Podeli vest

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Miodrag Gavrilović i njegova partija pljunuli su i lice biračima i celom narodu pošto je najavio da opozicija treba da uzme mandate, ali da onda bojkotuje rad Skupštine Srbije.

U prevodu, Lutovčev potpedsednik zalaže se za prihvatanje poslaničkih plata i svih privilegija, ali zato neće da radi posao za koji ga narod plaća.

Obrazlažući ovaj sumanut predlog, Gavrilović je nastavio sa pričom o navodnoj izbornoj krađi.

- Mi svakog dana treba da ukazujemo na to da je najmanje 20 do 25 mandata Srpske napredne stranke (SNS) u republičkoj skupštini tu zbog krađe na izborima - rekao je on, a brže bolje preneli tajkunski mediji na svojim portalima i društvenim mrežama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arsen

pre 2 meseca

Sami pali, sami se ubili. Glumili ludilo posle izbora, a sada moraju da objašnjavaju svojim biračima zašto će uzimati mandate.

Ana

pre 2 meseca

Opozicija je dno. Osim njihovih ličnih interesa ništa im drugo nije važno.

kole

pre 2 meseca

Lepo su iz opozicije iskoristili svoje birače za svoje lične interese!

kale

pre 2 meseca

Opozicija posle potpunog debakla na izborima, tumara bez cilja i puta.Birači nisu ni bili svesni kako ih Đilasovci magarče i iskorišćavaju.

aca

pre 2 meseca

Pa prihvataju mandate zato što njih zanima samo novac i politički imunitet.

šale

pre 2 meseca

Opozicija ne odustaje od svojih mandata, bitna im je poslanička plata od toga se ne odustaje tako lako !!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija