• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2024

16:12

SPECIJALNA EMISIJA! Aleksandar Šapić o divljačkoj i nasilnoj blokadi Skupštine u režiji Đilasovih protagonista! (VIDEO)

Informer

Vesti

SPECIJALNA EMISIJA! Aleksandar Šapić o divljačkoj i nasilnoj blokadi Skupštine u režiji Đilasovih protagonista! (VIDEO)

Podeli vest

O nasilnoj blokadi Skupštine grada Beograda u režiji Đilasove opozicije, govorio je predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić u specijalnom programu Informera.

Da podsetimo Aleksandar Šapić obratio se danas medijima povodom održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda, a sada je dao svoje mišljenje i eksluzivan uvid u sva politička dešavanja.

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ističe da svako ima pravo da prezentuje sebe na način na koji smatra da treba.

- Oni su proglasili pobedu i na izborima tokom izbornog dana. Rezultati su bili onakvi kakvi smo mi najavili da će biti. Oni oblikuju istinu kako njima dogovara, a kad se ispostavi da je to daleko od istine, oni se prave ludi. Ako ste primetili, i danas je bio Ćuta koji je pokušao da nas isprovocira, ali mi to nismo dozvolili. Ja te ljude iz Ribnikara nisam obilazio da bih se slikao za medije. Zato niko nije ni znao da sam bio. Ništa im nisam rekao za način na koji su oni iskoristili tu tragediju. Video sam izjavu Marka Žvake koji je rekao da gde god su Srbi tu su problemi. Ja ne mogu da prihvatim da u zemlji u kojoj živim postoje ljudi koji imaju antisrpsku politiku. Mogu da razumem da se razlikujem i verski i nacionalno, ali da neko ko živi u ovoj zemlji zastupa antisrpsku politiku i izlazi sa tim u medije, za mene je to neprihvatljivo. Ne postoji zemlja koja to toleriše. Ne samo za svoje građane, nego i za strance. Mi imamo danas medije koji imaju jasnu antisrpsku politiku - rekao je Aleksandar Šapić.

Foto: Zoran Sinko

Aleksandar Šapić

On je istakao da strani mediji već decenijama pišu o Aleksandru Vučiću, pa i da je imao prilike više puta da čita i o sebi.

-To vam je negde pokazatelj da nešto nije u redu. Ja ću se protiv toga uvek boriti. Ako budemo dozvolili da Srbijom vlada neko ko propagira antisrpsku politiku, onda nama nema spasa. To me je isprovociralo kod tog Žvake. Nije mi žao zbog toga šta sam mu rekao. Njigovi stavovi su jasni i oni nisu to krili. Dobrica Veselinović stavio bi šarenu zastavu pored srpske zastave. Oni su eksplicitno rekli da bi priznanli nezavisnost naše južne pokrajine. Eksplicitno su za to da mi sebe treba da proglasimo genocidnim narodom jer bi nam to olakšalo puteve u Evropi. Oni su tu pošteni i otvoreni. Ja sam u ovom poslu već četrnaest godina. Oni koje su oni kandidovali nemaju jedan dan iskustva. Ja sam rođen na Novom Beogradu. Ne smatram sebe ni malo vrednijim od bilo koga drugog. Neretko Beograđani od starta budu od podređenom položaju u odnosu na one koji dođu u Beograd. Beograd je grad koji je bez obzira na sve što mu se dešavalo, uvek je imao raširene ruke i primao je svakoga- rekao je Šapić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17