• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2024

14:57

Probili dno i tonu sve dublje! Đilasovci idu u Brisel da ponovo pljuju po Srbiji!

informer/reuters

Vesti

Probili dno i tonu sve dublje! Đilasovci idu u Brisel da ponovo pljuju po Srbiji!

Podeli vest

Poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović, prvi na Đilasovoj listi na republičkim izborima, najavio je da će delegacija takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja" u ponedeljak otputovati u Brisel, gde će, kako je rekao, razgovarati s evropskim zvaničnicima o "utvrđivanju odgovornosti za izbornu krađu 17. decembra".

Lazović je za tajkunsku televiziju N1 rekao da će osim u Briselu, delegacija te koalicije boraviti naredne nedelje i u Parizu, gde će se sastati sa predstavnicima Vlade i Skupštine te zemlje.

- Nadamo se uspešnom nizu sastanaka ne samo sa predstavnicima Evropske komisije. Mi zahtevamo ad hok ali i širu misiju, jer je važno da se utvrdi odgovornost za izbornu krađu. Mi imamo saznanja kako je do svega došlo ali želimo da neko snosi odgovornost - rekao je Lazović.

On je čak najavio da bi i neke od zemalja članica EU mogle da usvoje rezolucije o izborima u Srbiji koje bi, kako je rekao, "bile slične sadržine kao rezolucija Evropskog parlamenta".

Podsetimo, đilasovci su već bili u Strazburu, gde su između ostalog tražili da se predsedniku države Aleksandru Vučiću zabrani bavljenje politikom jer je "suviše popularan", zbog čega ne mogu da ga pobede!?! Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku:

Pretpostavljamo da će slične stvari zatražili i sledeće nedelje u Briselu!?! To je, dakle, njihova politika, zabraniti Vučića jer ih stalno pobeđuje na izborima!?

Radomir Lazović, inače, verovatno jedva čeka da se ponovo vidi sa svojom velikom prijateljicom Violom fon Kramon. Večiti student nije krio koliko je prisan sa njom.

Foto: printscreen

 

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mali: Pola miliona pozdrava za Nikezića
Politika

Mali: Pola miliona pozdrava za Nikezića

Neparnim danima u mesecu opoziciji smeta što u Srbiji grade strane firme, parnim što ima puno posla na državnim projektima za domaće građevinske kompanije. Tako nekako izgleda ozlojeđeno, nekritičko tumačenje potpredsednika SSP-a Dušana Nikezića, kada pokušava da ospori neosporno – Srbija se gradi, raste, razvija i vi tu ne možete baš ništa. Srećom po Srbiju.

21.02.2024

14:24

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija