• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.02.2024

08:11

Aman, znate li šta hoćete?! Traže nove izbore, a onda prete nasiljem: Sprečićemo održavanje izbora! Ko je ovde lud?!

Informer

Vesti

Aman, znate li šta hoćete?! Traže nove izbore, a onda prete nasiljem: Sprečićemo održavanje izbora! Ko je ovde lud?!

Podeli vest

Nakon debakla na izborima 17. decembra, opozicija je izašla na ulice i tražila poništavanje izbora i momentalno raspisivanje novih, a danas upućuju pretnje da će sprečiti održavanje izbora koje su tražili!

Pošto su potučeni do nogu na izborima 17. decembra prošle godine i nisu bili dovoljno gospoda da priznaju da ih narod Srbije ne žele, lomilisu srpsku prestonicu, upadali u institucije i maltretirali građane zahtevajući novi izbore. Danas prete nasiljem i kažu da će sprečiti održavanje novih izbora. 

Zoran Lutovac: "Nemamo samo opciju izlaska i bojkota izbora, imamo i treću opciju - izbora neće biti! Kad kažem 'izbora neće biti', postoje mnogi načini građanske neposlušnosti koji mogu da spreče održavanje izbora!"

Zdravko Ponoš: "Bojkot nije opcija a to znači da na izbore izađe taj pokret koji Vučić pravi, odnosno SNS i njihovi trabanti, a da mi stojimo sa strane i da gledamo kako nam rade o glavi - takvi izbori neće moći da se održe!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija