• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2024

18:25

Da se borimo za Beograd, za svoju Srbiju koju volimo više od svega! Vučić: Sada vas molim da im pokažemo kako se bori za svoju zemlju!

Informer

Vesti

Da se borimo za Beograd, za svoju Srbiju koju volimo više od svega! Vučić: Sada vas molim da im pokažemo kako se bori za svoju zemlju!

Podeli vest

Predsednik Srbije obratio se okupljenim građanima na skupu SNS u Beogradu.

Tom prilikom zamolio je građane da na predstojeće izbore izađu u što većem broju. 

- Zamolio bih vas da na izbore izađete u što je većem frontu.To je važno da bi se pokazalo koliko nam je značajno jedinstvo. Da se borimo za Beograd, za svoju Srbiju koju volimo više od svega. Zaboravite na to ko će koliko odbornika da ima, prekinite sa svađama i raspravama i sačuvajte ih za neko drugo vreme i pokušajte da se ujedinite za jedan zajednički front, za pobedu u celoj Srbiji - rekao je predsednik. 

Kako je naveo, njima je bitno da se pronađe najbolje rešenje za našu zemlju. 

 

- Nama je bitno da pronađemo najbolje moguće rešenje za našu zemlju. Da pomognemo naš narod na KiM što je više moguće, da istovremeno zemlja napreduje i raste, to nisu laki zadaci. Ići ćemo zato u formiranje pokreta da okupimo sve one ljude koji do sada nisu bili članovi naše stranke. Ja znam koliko vam je danas teško, koliko ste marljivo radili za prethodne izbore. Sada vas molim da im pokažemo kako se bori za svoju zemlju i svoj grad, lepo, mirno, sa idejama, programima, planovima, sa ljudima koji neće da seju mržnju protiv nikog drugog, koji će na najbolji mogući način da se odnose prema ljudima. Pritisnite rukovodstva opština da razgovaraju sa narodom, a ne da se zavuku u svoje kancelarije i pričaju samo sa sobom - naglasio je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija