• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2024

10:57

Zašto bi iko glasao za vas?! Opozicioni analitičar: Đilas mora da promeni pristup!

printscreen

Vesti

Zašto bi iko glasao za vas?! Opozicioni analitičar: Đilas mora da promeni pristup!

Podeli vest

Politikolog Boban Stojanović, koji sebe predstavlja kao opozicionog analitičara, obrušio se na savez Dragana Đilasa.

- Opozicija na novim izborima mora da ima neku vrstu drugačijeg pristupa i odgovora. Ako hoćete da motivišete makar birače koji su za vas glasali u decembru, morate da im pokažete da se nešto promenilo ili ih opet pozivate da vas pokradu. Opozicija mora da ima neku vrstu drugačijeg pristupa i drugačijeg odgovora. Moraju da nateraju vlast da uradi nešto da bi mogli da mobilišu birače, jer to je najvažnija stvar - rekao je Stojanović.

Na pitanje u kom sastavu će opozicija da izađe na izbore, Stojanović smatra da opozicija bilo da je SPN ili DSS "nemaju luksuz" da bilo koga ostave da uzme jedan odsto, jer to može da bude odlučujućih jedan odsto.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija