• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski portal

06.03.2024

08:50

Da nije žalosno, bilo bi smešno... Tražili hitne nove beogradske izbore, sad smišljaju izgovore da ne izađu - holidej, maraton ili "našI biračI su otišli 28. aprila da slave 1. Maj"

Informer

Vesti

Da nije žalosno, bilo bi smešno... Tražili hitne nove beogradske izbore, sad smišljaju izgovore da ne izađu - holidej, maraton ili "našI biračI su otišli 28. aprila da slave 1. Maj"

Podeli vest

Prozapadna tajkunska opozicija iako je tražila hitno održavanje novih beogradskih izbora, sada se nećka, te traži odlaganje istih, navodeći kao razlog praznike, odmore, maraton.

Opozicija koja se nalazi pod vođstvom tajkuna Dragana Đilasa busala se u grudi kako želi da okonča sadašnju vlast, žalili se po Evropi na izbore od 17. decembra i tražili sankcije za svoju zemlju i narod.

Nakon što su dobili izbore, koje su tražili kao hitne, sada svi uglas žele odlaganje, a izgovori su urnebesni.

Tako je Dragoljub Draža Petorvić, glavni urednik niskotiražnog tabloida Danas koji posluje pod palicom tajkuna Dragana Đilasa, a u vlasništvu je drugog tajkuna Dragana Šolaka, požalio se na datum održavanja novih beogradskih izbora, iako oni još nisu ni raspisani, a sve jer se sekira kako će da ode na odmor.

-  Ako ti izbori budu 28. aprila, pred Prvi maj, koji je u sredu, kad ljudi već 26. aprila uveče se evakuišu iz glavnog grada, pretpostavljam da je to biračko telo koje bi glasalo za opoziciju. Naravno, ne postoji sad tu neki algoritam. Ja sam planiramo da 26. odem negde u zapadnu Srbiju i da budem tu do Đurđevdana - rekao je tajkunski urednik.

-  Koaliciji "Srbija protiv nasilja" nije prihvatljivo da beogradski izbori budu 28. aprila, jer do tog datuma ne mogu da se obezbede uslovi za slobodne i fer izbore -  izjavio je za tajkunsku N1 Miloš Pavlović iz Narodnog pokreta Srbije na čijem je čelu Miroslav Aleksić.

Pavlović je sumanuti zahtev opozicije pokušao da opravda rečima da taj datum „nije prihvatljiv za koaliciju jer je to momenat kada je školski raspust, maraton, a građani spajaju odmore sa 1. majem“.

I Đilas imao je besmislenu primedbu da predsednik Srbije Aleksandar Vučić "ne može da izmisli datum kad deo naših glasača nije tu".

 

 

Ovo su urnebesni izgovori opozicije za neizlazak na izbore!

Opozicija: "Želimo izbore što pre, da okončamo ovu diktaturu!"

Vučić: "Ok, možda ih budete imali već 28. aprila."

Dragoljub Draža Petrović, urednik opozicionog lista "Danas": "Nemoj tada, tad je holidej!"

Miloš Pavlović, odbornik Miroslava Aleksića: "Nemoj tada, tad je maraton!"

Dragan Đilas: "Nemoj tad, pliz, naši birači su otišli van Beograda, slave 1. maj."

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija