• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.03.2024

22:36

Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja

Informer/tanjug

Vesti

Razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna! Nastavlja se kampanja maltertiranja

Podeli vest

Kampanja progona i maltretiranja SNS aktivista, koji kao i stranke opozicije, sprovode kampanju “od vrata do vrata”, nastavila se akcijom lepljenja plakata kojima se zabranjuje aktivistima SNS ulazak u zgrade, saopšteno je danas iz Gradskog odbora SNS Beograd.

- Očigledno da razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna, kao i maltretiranje, snimanje, vređanje i targetiranje druge žene, pa se na ovaj način svi ostali aktivisti SNS-a dovode u situaciju da strahuju za svoju bezbednost, dok obavljaju redovne stranačke aktivnosti - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sve ''ovo posledica bolesne politike mržnje predstavnika opozicije, koji mesecima unazad pozivaju na progon svakog ko podržava politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke''

- Oni nam garantuju da će nas juriti po ulicama, obećavaju da ćemo plivati Dunavom i Savom i koji na svaku pruženu ruku sa naše strane, odreaguju još većim nasiljem. Tražili su izbore i pretili su haosom na ulicama, ako ih ne bude, a kada su ti izbori održani, svoj bes i frustraciju zbog izbornog debakla, iskazali su upravo tim haosom u kome su rušili, pokušali da zapale i demolirali zgradu Starog dvora - navode iz SNS.

IZ GO SNS dodaju da su predstavnici dela opozicije ''sa svojim pretnjama nastavili i kada se kao zakonska mogućnost pojavio 28. april 2024. godine, kao mogući datum održavanja izbora za Beograd, ali sa zastrašivanjem ljudi nisu prestali i kada im je ispunjena želja da izbori budu kasnije i to 2. juna''.

- Svoje nasilje su pokazali i danas, kada su na sednici Skupštine Srbije fizički nasrnuli na predsedavajućeg Stojana Radenovića, našeg najcitiranijeg profesora u svetu i čoveka od skoro 80 godina. Na veliku žalost, nema naznaka da će opozicija svoje ponašanje i delovanje promeniti i prihvatiti našu pruženu ruku, jer očigledno je da oni, sem mržnje, svakog vida nasilja, laži, manipulacija nemaju ništa drugo da ponude građanima - dodaje se u saopštenju.

Iz GO SNS dodaju da će aktivisti SNS, uprkos svemu, nastaviti sa svojim aktivnostima.

- Jer sa ponosom razgovaramo sa našim građanima, predstavljamo rezultate koje smo postigli, ali i pričamo o planovima za budućnost, jer dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, ni Beograd ni Srbija nikad neće stati - ističe se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija