• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.04.2024

14:28

Bulatović: Đilas pobrkao lončiće, narod ga neće!

ATA Images

Vesti

Bulatović: Đilas pobrkao lončiće, narod ga neće!

Podeli vest

Poslanik SNS Dejan Bulatović ističe da je lider tajkunske koalicije 'Srbija protiv nasilja' Dragan Đilas pobrkao lončiće, jer niti ima podršku anroda niti ga se neko plaši!

- Kaže Dragan Đilas: „Izbora neće biti drugog juna“. Ovo je jasan i nedvosmislen poziv na nasilno rušenje ustavnog poretka i državnog sistema, koji je Đilas upravo uputio sa jedne od svojih televizija. Čitavo to gostovanje ponovo se svelo na ispoljavanje netrpeljivosti i mržnje prema Aleksandru Vučiću, malicioznost i potpuno šizofreno cepanje čoveka koji se predstavlja kao opozicioni prvak. Na sve načine, Dragan Đilas pokušava da spreči održavanje izbora za Beograd, koje je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala za 02. jun. Zašto? Stvar je jasna – Dragan Đilas je doživeo nezapamćen debakl na decembarskim izborima i čak je i njemu postalo jasno da nema nikakvu mogućnost da dođe na vlast, pa ni u Beogradu. Njegova politička bezidejnost i propagiranje nasilja doveli su dotle da je Dragan Đilas postao „persona non grata“ političke svakodnevice i Beograd mu je to jasno stavio do znanja 17. decembra - rekao je Bulatović.

- Od prethodnih izbora, videli smo lažni štrajk glađu Marinike Tepić, krokodilske suze Dragana Đilasa nakon čega je sa svojim plaćenicima nasilno pokušao da upadne u zgradu gradske Supštine, pri čemu je povređen veliki broj policajaca, a imovina svih građana vandalizovana. Zatim, ovaj period je obeležila i njegova agresija u medijima, iznošenje skandaloznih laži, a nakon konstituisanja rebubličkog Parlamenta, Dragan Đilas je podigao lestvicu institucionalnog nasilja, jer je ušavši u plenum uneo potpuni haos i anarhiju koju od tada sprovode njegovi pijani, plaćeni i besni uposlenici. Stvar je jasna kao dan. Beograđani neće dati podršku politici nasilja, mraka i ličnih frustracija i zbog toga će u narednom periodu Dragan Đilas uraditi jedino za šta je sposoban – besno će kidisati na Aleksandra Vučića i pokušavati na prljav način da se dokopa vlasti - upozorio je Bulatović.
 
- Dragan Đilas kaže da je Aleksandar Šapić “nebitan“ i da zbog toga njegovo ime nije prvo na listi za grad Beograd. Zaista ne mogu a da ne upitam najvećeg političkog prevaranta, koliko je, u tom slučaju, ime Dragana Đilasa tek nebitno i malerozno kada ne sme da ga pozajmi ni jednoj od svojih lista preko kojih pokušava da mešetari i na taj način umuva nekolicinu svojih odbornika i poslanika u klupe? Koliko je prljavo i omraženo ime Dragana Đilasa, pa mora da se krije iza svojih konkubina, nesvršenih studenata stranih plaćenika i nazovi stručnjaka za kojima se afere vuku kao repovi?  Izbora u Beogradu će i te kako biti 02. juna jer je država na čelu sa Aleksandrom Vučićem uspostavila sistem koji jedan obični dvolični Dragan Đilas može samo da posmatra preko televizijskih ekrana ili eventualno preko ulice, mada je upitno posle svega da li će ikoga uspeti prevarom da izvede na proteste koje najavljuje, jer je ružno lice ovog nasilnog političkog prevaranta zasijalo punim sjajem - konstatovao je Bulatović. 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije
Politika

Nedopustivo etiketiranje država i naroda! Lavrov sa zvaničnicima Srbije

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je danas telefonom sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Markom Đurićem o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o dešavanjima u i oko Bosne i Hercegovine, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

06.05.2024

19:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija