• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2024

12:32

"Glasnim ćutanjem podržavaju ratne zločine nad Srbima": Vučević na prikupljanju potpisa pokosio antisrpsku opoziciju! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Vesti

"Glasnim ćutanjem podržavaju ratne zločine nad Srbima": Vučević na prikupljanju potpisa pokosio antisrpsku opoziciju! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik SNS Miloš Vučević govorio je za našu televiziju o predstojećim beogradskim izborima, ali i o divljanju nasilne opozicije.

Predsednik SNS Miloš Vučević ističe da se koalicija SNS ozbiljno priprema za izbore, kao i da Beograd mora da razmisli o svojoj budućnosti.

- Ovo je potvrda da se mi ozbiljno spremamo za predstojeće izbore, ponosan sam na ljude koji nas podržavaju kao i na našu stranku, ali i na koaliciju koja je najveća do sada. Beograd mora da razmišlja kakav će biti sutra i u budućnosti, da nam bude bolji saobraćaj, infrastruktura i da dobijemo metro. Siguran sam da će naša pobeda u Obrenovcu biti još ubedljivija nego 2023. godine. Ponudili smo sva moguća rešenja za drugu stranu, ali pošto je bio narušen legitimitet onda smo zakazali nove izbore za krajnji termin - rekao je Vučević za Informer TV. 

Prema rečima Miloša Vučevića vlast je ispunila zahteve opoziciji o raspisivanju novih izbora, ali i da ista ta opozicija ima antisrpska delovanja i gnusne optužbe.

- Nema nikakvog dogovora sa onima koji sprovode samo nasilje, ali ruka dijaloga je uvek tu. Mi nismo fontana želja, ali smo ozbiljne političke stranke koje rade za naše društvo, nacionalni interes i državu, druga strana nije htela dogovor. Ispunili smo sve preporuke ODIR-a. Rade protiv svoje države, dele nas Srbe, podržavaju Dinka Gruhonjića i Anu Lalić, a to najbolje govori o njima, jer glasno ćute na podržavanje zločina u Hrvatskoj. Sprovode čisto nasilje, ali ne kvarimo ovaj lep dan, jer će Srbija nastaviti da ide napred. Normalno je da se građani Srbije mogu da se normalno kreću po svojoj teritoriji osim KiM gde je malo teže zbog spoljnih faktora. Kada budu raspisani izbori za moj grad Novi Sad tada ću i dati glas, jer u Obrenovcu ne mogu. Opravdavaju sopstvene neuspehe i poraze sa svojim filmskim pričama, ja sam samo došao danas da podržim SNS i budem među jednakima - zaključio je predsednik SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija