• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

28.06.2023

17:40

Trik sa zavesama zaludeo internet! Ako ih namestite na ovaj način, kupatilo će izgledati veće (VIDEO)

TikTok/shanicelashaystyle

Dom i porodica

Trik sa zavesama zaludeo internet! Ako ih namestite na ovaj način, kupatilo će izgledati veće (VIDEO)

Podeli vest

Jedna blogerka tvrdi da ukoliko stavite tri zavese, kupatilo će izgledati veće i elegantnije.

@shanicelashaystyle Getting there with this bathroom makeover y’all😭 🖤! Finally added a new shower curtain and two silk 96 inch curtains to give the bathroom a more elevated look and feel. Everything is on my store front under bathroom and posting to LTK! #bathroommakeover #home #diy #neutralaesthetic #bathroomdecor #showercurtainhack #hangingcurtains #amazonfinds ♬ Diary (feat. Tony! Toni! Tone! & Jermaine Paul)

Mnogi ljudi koji žive u stanovima imaju manja kupatila, koja koliko god možda bila lakša za održavanje, umeju da izgledaju i poprilično skučeno.

Jedna influenserka Šenis, koja na svom TikTok nalogu objavljuje razne ideje za uređenje doma, ovaj put je otkrila caku kako da vizuelno uvećate kupatilo. 

Sve što vam je potrebno jesu zavese

Zapravo, ona smatra da ukoliko jednu zavesu postavite malo iznad kade ili tuš kabine, a drugu ispred nje i skroz do plafona, možete dobiti vizuelno lepši izgled kupatila.

Ona se za jedno kupatilo odlučila da koristi crne zavese, dok je za ćerkino koristila ombre ljubičaste.

Kako se vama dopada ova ideja?

@shanicelashaystyle Part 5 of my daughters bathroom makeover. I have so much exciting content coming. Been busy with alot, but going to be showing and answering questions from my most viral renta DIYS. All items are on my Amazon store front in bioooo under bathroom 🤗 #amazonfinds #bathroommakeover #home #shanicelashaystyle #decor #diy #girlsbathroom #showercurtainhack #doubleshowercurtain #bathroomdecor ♬ With You
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija