• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

14:30

Dženifer Lopez prodala svoje imanje za 34 miliona dolara! Odselila se iz ovog raja! (VIDEO)

Reuters

Dom i porodica

Dženifer Lopez prodala svoje imanje za 34 miliona dolara! Odselila se iz ovog raja! (VIDEO)

Podeli vest

Dženifer Lopez je ogromno imanje u Los Anđelesu, koje se prostire na osam hektara, prodala za 34 miliona dolara.

Dženifer Lopez je prodala svoju vilu u Bel Eru za nešto manje od 34 miliona dolara. Imanje sa više kuća prostire na osam hektara, a površina glavne kuće je 1.000 kvadratnih metara.

Imovina se našla na tržištu za 42,5 miliona dolara, skoro šest meseci nakon što je Dženifer proslavila godišnjicu braka sa Benom Aflekom, prenosi Wall Street Journal.

Agencija za nekretnine pružila je javnosti uvid u pevačicin donedavni dom. Objavljen je video na Jutjubu. Prikazane su mnoge prostorije ogromne kuće, a u videu se može videti i pažljivo osmišljen eksterijer čitavog imanja. 

U vili se, pored ostalog, nalaze velika biblioteka i dnevna soba, privatni kućni bioskop sa 30 sedišta i kuća za goste koja može da služi kao teretana ili studio. Glavna kuća se sastoji od devet spavaćih soba i 13 kupatila.

Foto: Printscreen You Tube Carolwood Estates

 

 

Vila se sastoji od dnevnog boravka sa elegantnim barom i kaminom i pogledom na prostranu terasu.

Na imanju se nalazi još jedna zasebna kuća za goste sa velikim dvorištem sa amfiteatrom od 100 mesta, kaminom, paviljonom za zabavu, privatnim jezerom sa peščanom plažom i tušem na otvorenom.

Foto: Printscreen You Tube Carolwood Estates

 

 

Zanimljivo je da je Dženifer Lopez kupila kuću 2016. za 28 miliona dolara. Ove godine je odlučila da je proda i zajedno sa mužem, Benom Aflekom, bila je u potrazi za novim zajedničkim domom.

Par se odlučio Lopez za vilu na Beverli Hilsu, koju su platili vrtoglavih 60 miliona dolara. Njihov novi dom ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila i 15 kamina.

Foto: Printscreen You Tube Carolwood Estates

 

 

Nova kuća ima bioskop, vinsku salu, viski salon, spa centar sa frizerskim i salonom za nokte, kao i saunu i salu za masažu. Postoji i poseban sportski objekat koji uključuje zatvoreni bokserski ring i sportsku halu.

Ben Aflek i Dženifer Lopez su obnovili vezu 2021.godine, a verili su se u aprilu 2022. godine. Venčali su se mesec dana kasnije, prvo u Las Vegasu, a potom i u Benovoj kući u američkoj državi Džordžija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija