• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.12.2023

10:00

Neka vam dom bude primećen! Najlepše ideje za novogodišnji venac za vrata (FOTO)

pexels.com

Dom i porodica

Neka vam dom bude primećen! Najlepše ideje za novogodišnji venac za vrata (FOTO)

Podeli vest

Novogodišnji i božićni venčići za vrata obično se prave od grančica jele, ali kreativne dušice osmislile su i neke druge dizajne koji će vas oduševiti.

Bez obzira na to da li više volite stil seoske kuće, prirodne elemente, klasičnu crvenu i zelenu, ili mnogo zvona i kuglica, ove ideje za praznične vence neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Sa jabukama i bobicama

Umesto ukrasnim kuglicama i figuricama, ukrasite svoj novogodišnji venac onim što nam priroda nudi - jabukama, bobicama i šišarkama.

Foto: pexels.com

 

Snežni venac

Ako volite sneg, ovo je savršen novogodišnji venac za vaša ulazna vrata. U osnovu od jele, poređajte kuglice i ostale ukrasde a zatim ih isprskajte novogodišnjim sprejom za prozore. I pospite venac šljokicama.

Za ljubitelje minimalizma

Ovo je savršen venac za pristalice minimalizma. Sve što vam treba su lepak za drvo i tanki kolutovi drveta. Ukrasite venac kariranom mašnom i šišarkama na koje ste naneli novogodišnji sprej za staklo.

Foto: pexels.com

 

Ružičasti venac

Stručnjaci za Feng šui kažu da će ružičasta boja sledeće godine privući sreću u svim oblastima života. Pa zašto onda ne biste napravili ružičasti venac za ulazna vrata. Da biste ga napravili, pričvrstite kuglice različitih veličina, umotane u pink krep papir, na venac od zimzelenog granja i lišća.

Svetlucavi novogodišnji venac

Ako volite novogodišnje ukrase koji se kače na jelku, napravite svetlucavi novogodišnji venac. Ideja je "što više – to bolje". Raznobojne svetlucave kuglice i šišarke možete pričvrstiti žicom i lepkom za zimzeleni venac.

Foto: pexels.com

 

Pom-pom venac

Kao osnova za kreiranje ovog savršenog novogodišnjeg venca može poslužiti drveni, plastični metalni krug. Pomoću lepka, za njega pričvrstite pompone različitih boja i veličina. Dopunite ga različitim ukrasima, kao što je slatka drvena kućica. Koristite svetlucavu traku da okačite venac iznad ulaznih vrata.

Foto: pexels.com

 

Venac od šišarki

Jednostavno i lepo. Da biste napravili ovaj venac, najpe isprskajte šišarke belom bojom. ali ne sve. Menjajte pokrivenost boje u spreju tako da su neke šišarke potpuno „prekrivene snegom“, a druge lagano zaprašene. Pustite da se osuše. Koristite komade cvećarske žice da pričvrstite šišarke i formirate venac. I dodajte sitne crvene detalje, kao što su kuglice ili zvončići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija