• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

16:20

Glamurozna u zlatnom kombinezonu! Atraktivna Blejk Lajvli pokazala delić svog doma (FOTO)

profimedia

Dom i porodica

Glamurozna u zlatnom kombinezonu! Atraktivna Blejk Lajvli pokazala delić svog doma (FOTO)

Podeli vest

Glumica Blejk Lajvli pokazala je delić svog doma u kom uživa sa suprugom, glumcem Rajanom Rejnoldsom.

Iako glumica Blejk Lajvli obično ne objavljuje previše fotografija iz svog doma, ona je na svom Instagram profilu pokazala deo stana koji deli sa Rajanom Rejnoldsom i njihovo četvoro dece.

Lepa 36-godišnjakinja objavila je nekoliko privatnih fotografija kao osvrt na 2023. godinu, a na jednoj od njih možemo videti deo luksuznog doma.

Na prvoj fotografiji koju je objavila Blejk, ona stoji u spavaćoj sobi koja je uglavnom uređena u rustikalnom stilu, dok se u pozadini vidi prostrano kupatilo i dugačak hodnik.

Blejk je odabrala svetlucavi zlatni kombinezon i izgledala zavodljivo i glamurozno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Otkrila je da u kući imaju zlatne detalje. Levo od fotografije na kojoj pozira je krevet sa zelenim somotskim okvirom, dok je pored njega noćni ormarić. Iznad kreveta visi slika u zlatnom ramu, kao i zlatne i bele zidne lampe.

Na plafonu je luster boje šampanjca koji liči na cvet, a na drvenom podu je svetlozeleni tepih.

Kupatilo iza njega ima stari drveni ulaz sa prozorima iznad u tamno braon okviru, a mermerna kupka viri. Iza Blejka se takođe vidi dugačak hodnik sa prozorom na kraju i biljkom na pragu. Na zidu su slike na skoro svakom zidu sobe.

Foto: EPA

 

 

Blejk Lajvli  i Rajan Rejnolds imaju četvoro dece: osmogodišnju ćerku Džejms, šestogodišnju Inez i trogodišnju Beti, kao i devetomesečno dete čije ime još nisu objavili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija