• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.02.2024

10:10

Okružene zlatom, svilom i kadifom! Srpkinje teške miliona - palate, vile na Bosforu i u Monte Karlu, a ona posebno privlači pažnju (FOTO)

ataimages/drustvene mreze/shutterstock

Dom i porodica

Okružene zlatom, svilom i kadifom! Srpkinje teške miliona - palate, vile na Bosforu i u Monte Karlu, a ona posebno privlači pažnju (FOTO)

Podeli vest

Na vrhu liste uspešnih žena sa domaće javne scene svakako spadaju Jelena Đoković, Emina Jahović, Jelena bin Drai i Anika Božović, a njihovi domovi mnogima izgledaju kao iz bajke.

Pevačica Emina Jahović živela je s bivšim suprugom Mustafom Sandalom u velelepnoj vili na Bosforu. Nakon razvoda sa sinovima se preselila u drugu kuću u blizini koju je uredila prema poslednjim trendovima u dizajnu enterijera.

Foto: printscreen instagram

 

Nedaleko od kuće u kojoj je živela sa Sandalom, Emina ima nov dom u kom boravi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Ona je dugo i detaljno planirala i smišljala kako će nova kuća izgledati, a onda se konačnim rezultatom pohvalila i na društvenim mrežama.

Foto: printscreen instagram

 

S notama minimalizma u novom Eminom stanu preovlađaju neutralne boje bež, siva, krem, svetloroze, kao i crni i zlatni detalji, te sve odiše prefinjenošću i luksuzom.

Foto: printscreen instagram

 

Elegantan prozračan prostor je vrlo svetao zahvaljujući velikim prozorima od poda do plafona.

Efektni ramovi za ogledala, mermer i sofisticirani detalji čine Eminino utočište mestom kakva viđamo po svetskim magazinima. Posebnu draž svemu daje i terasa sa koje puca pogled na Bosfor.

Bogatstvo Jelene Bin Drai dve milijarde dolara

Prva pomisao na nekadašnju mis Jugoslavije je život kao u bajci. Jelena Bin Drai jeste okružena glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, na čelu nekoliko kompanija.

Foto: Instagram

 

Rođena 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada, studirala je arhitekturu, ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije, a njena crta za arhitekturu vidi se i po tome kako je opremila svoj dom.

 

 

On odiše luksuzom i elegancijom. U njemu preovlađuju svetle boje, bela, bež, ali i sivi nameštaj, poput udobne sofe. Poseban deo su grandiozne stepenice sa vrlo zanimljivom ogradom, na kojoj inače i njen krzneni ljubimac voli da odmara.

Foto: Instagram

 

Godine 2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Vila u Monte Karlu vredi 6 miliona evra

Vrednost doma Jelene i Novaka Đokovića u Monte Karlu procenjuje se na oko 6 miliona evra.

Stan s prelepim pogledom na more samo je jedna od nekoliko nekretnina koje najbolji teniser na svetu poseduje.

Foto: EPA

 

Novak i Jelena su svoj dom prilagodili mališanima i potrudili se da deci bude što udobnije i da tu imaju sve što im treba.

Klinci imaju svoj kutak za igranje, svoju biblioteku, pregršt igračaka.

 

 

Jelena Đoković je pokazala i kako izlgeda njena kućna kancelarija u kojoj je uvek i zdrava hrana nadohvat ruke. Tu je i prostrana biblioteka, budući da je Jelena poznata kao strastvena ljubiteljka knjiga.

Palata u Egiptu odiše luksuzom

Anika Božić je iz Sremske Mitrovice, a udajom za Jusufa Al-Saraja je dobila nadimak "arapska princeza".

Foto: Instagram

 

Ova naša bivša manekenka koja je radila i kao novinarka za oko javnosti zapala je upravo udajom za milionera Jusufa Al-Saraja. Ona je tako dobila nadimak "arapska princeza" kojim je i dan-danas oslovljavaju u medijima, mada njen muž zapravo nije arapski princ.

Ona živi na relaciji Kairo - Pariz. Njen stan u Parizu nalazi se u centru grada, a kuća u Egiptu nalazi se na samoj plaži.

Foto: Instagram printscreen

 

Anika obožava prostrana ogledala, ali i kamin koji daje posebnu draž domu.

Tamnije nijase drveta su u njenoj spavaćoj sobi, dok je dnevni boravak miks svetlih nijansi i orijentalnih tonova pravi spoj koji odiše udobnošću.

Foto: Instagram printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija