• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Benchmark.rs / Softpedia

06.02.2015

12:44

NOVA VERZIJA WINDOWSA stiže ovog meseca!

Hi-Tech

NOVA VERZIJA WINDOWSA stiže ovog meseca!

Podeli vest

Microsoft je pre nekoliko nedelja objavio Windows 10 Technical Preview, build 9926 sa brojnim poboljšanjima , među kojima su Cortana i prerađeni Start meni, ali kompanija već planira novu verziju za ovaj mesec.

Tokom događaja koji je u centrali Microsofta održan 21. januara, Džoe Belfior je rekao da njegova kompanija želi da ažurira Windows 10 Technical Preview mnogo češće nego što je to ranije bio slučaj, i nagovestio da će nova verzija stići u februaru uz preview verziju Windows 10 for phones operativnog sistema. 

Sada je Gabrijel Aul, šef Windows Insider programa potvrdio u nekoliko tvitova da Microsoft zaista radi na tome da donese novu verziju Windows 10 Technical Previewa korisnicima, ali je rekao da ne može da iznese konkretnije detalje u ovom trenutku. 

Razlog za čuvanje takvih detalja u javnosti je jednostavan: Windows 10 je i dalje u izradi, pa ni Microsoft ne zna tačno kada će nova verzija biti spremna za korisnike. U osnovi, Microsoft sastavlja nove verzije Windowsa 10 na dnevnoj bazi i sve one se interno testiraju od strane njegovih zaposlenih. 

Tek kada se dostigna neka velika prekretnica, kompanija isporuči novu verziju korisnicima. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija