• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2015

23:13

PREVERZNO "Nevaljala" aplikacija osvojila Vatikan!

Hi-Tech

PREVERZNO "Nevaljala" aplikacija osvojila Vatikan!

Podeli vest

Aplikacija "Whiplr", koja korisnicima omogućava da pronađu partnera za seks kao iz „50 nijansi sive“, otkrila je koje su „najperverznije zemlje“, a među njima se našao i Vatikan

Lansirana prošlog februara, aplikacija Whiplr je za kratko vreme postala veoma popularna. Ova aplikacija, koja sebe predstavlja kao „fetišističku verziju“ Tinder-a, idealna je za one koji tragaju za svojim Kristijanom Grejom.

Već ima 120.000 korisnika, što pruža mogućnost da se izvede određena statistika.

Na osnovu prikupljenih podataka, kako je objavljeno na sajtovima, ustanovljeno je da su prve na listi „nevaljalih“ zemalja Sjedinjene Američke Države, za kojima slede Velika Britanija, Kanada, Italija i Holandija.

Komercijalni direktor Whiplr-a Danijel Sevit izjavio je da je iznenađen velikim brojem korisnika u inostranstvu, posebno u Vatikanu.

- Detaljnijim analizama smo došli do iznenađujućih rezultata. Whiplr koristi veliki broj ljudi u Rimu, a posebno u Vatikanu. Nismo preveli aplikaciju na druge jezike (Whiplr je na engleskom), ali očigledno je da neki oblici komunikacije ne poznaju jezičke barijere - naveo je on.

Anketa otkriva takođe da se seksualne sklonosti razlikuju od zemlje do zemlje. Tako Amerikanci najviše vole BDSM (bondage, discipline, dominance i submission – vezivanje, disciplina, dominacija i potčinjenost), dok Britanci preferiraju bičevanje, a Nemci da razgovaraju tokom seksa.

Kad je reč o asesoaru, Holanđani vole lateks i kožu, a Austalijanci lisice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija