• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

02.07.2015

22:01

NIBIRU DOLAZI Apokaliptična najava ulaska misteriozne planete u Sunčev sistem (VIDEO)

Hi-Tech

NIBIRU DOLAZI Apokaliptična najava ulaska misteriozne planete u Sunčev sistem (VIDEO)

Podeli vest

Šta je Nibiru? Nibiru je naziv misteriozne daleke planete u našem solarnom sistemu koja se nalazi na orbiti oko Sunca od 3.600 godina

Zakarije Sičin je predstavio hipotezu o postojanju planete Nibiru nakon što je proučavao prevode drevnih sumerskih zapisa od pre 6.000 godina.

Prema Sičinovoj teoriji, planeta Nibiru se nekada davno sudarila sa planetom koja se nalazila na orbiti između Marsa i Jupitera, nakon čega su nastali Zemlja, Mesec i pojas asteroida. Planeta Nibiru, poznata još i kao Planeta X, mogla bi da izazove ogromne probleme samo svojim prisustvom imenjanjem magnetnih polova.

Neki istraživači su predviđali da će se Nibiru ponovo približiti Zemlji  2015. godine, a da će, kada stigne, ova planeta izazvati prirode katastrofe na Zemlji.

Mnogi veruju da vlada već decenijama prati planetu Nibiru ili Planetu X, ali da zataškava informacije kako bi se izbegli haos i nemiri.

Čak postoji i snimak u kom se prikazuju fotografije Planete X napravljene pomoću infracrvenog elektronskog teleskopa 1981. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jela

pre 8 godina

jadni ljudi uplasili se zime a zaboravili da dolazi nibiru i da nam predvidjaju katastrofu i da nas od 23.09.2015 nema , i nece nam biti zima , ne kupujte drva ogrejace nas nibiru ha ha ha. ko se zadnji nasmeje ovog datuma blago njemu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija