• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.04.2016

11:22

TOTALNI SMOR! Jutjub uvodi reklame koje niko neće moći da preskoči!

Hi-Tech

TOTALNI SMOR! Jutjub uvodi reklame koje niko neće moći da preskoči!

Podeli vest

Jutjub je dodao novu opciju koja oglašivačima omogućava da poruke pošalju do korisnika za znatno kraće vreme

Kompanija je početkom nedelje saopštila da će od sledećeg meseca u okviru čuvenog video servisa biti zastupljene reklame od 6 sekundi, zvane “Bumper ads”, koje korisnici neće moći da preskoče. 

 - Mi te reklame smatramo haikuom video reklama – s nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će kreativna zajednica učiniti s njima -  izjavio je Zak Lupej iz Jutjuba u svom blog postu. 

Novi tipovi reklama neće zameniti starije, duže formate, već će jednostavno stajati na raspolaganju oglašivačima kao dodatna opcija. 

FEJSBUK želi da animira korisnike uvođenjem nove aplikacije!

TVITER opet razočarao, prihodi manji od očekivanih!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija