• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hr.n1

09.05.2016

11:26

WHATSAPP  pripremio veliku novost za svoje korisnike!

Hi-Tech

WHATSAPP pripremio veliku novost za svoje korisnike!

Podeli vest

WhatsApp je započeo svoj život kao aplikacija za dopisivanje na smartphoneima pa je kao takav stekao najveću popularnost. Međutim, prošle godine u rad je puštena i internet (web) verzija koja nije donela mnogo toga novog jer je bila usko vezana za smartphone. Ipak, uskoro bi stvari trebalo da se promene

Naime, da se u WhatsAppu radi na desktop verziji sugerišu fotografije koje su procurile na internet i njime se proširile brzinom munje. 

HAKERSKI NAPAD na Gmail, Jahu mejl, Majkrosoft hotmejl...

(VIDEO) SVE ZA GINISA: Proveo 25 sati u virtuelnoj realnosti!

Fotografije koje su procurile prikazuju delove prevoda teksta desktop aplikacije na različite jezike. Ovo naravno nije službeni dokaz da će desktop verzija zaživeti, ali sigurno je naznaka u kom pravcu se razvija ovaj popularni servis za dopisivanje. 

Aplikacije za dopisivanje stekle su veliku popularnost proteklih godina. Mnoge od njih imaju desktop verzije što znači da ih korisnici mogu koristiti nevezano za smartphone. 


WhatsApp je u poslednje vreme davao signale da bi mogao da krene u tom pravcu, ali da to još nije učinjeno zbog njihove brige za sigurnost tj. enkripciju poruka koje se šalju preko njihovih aplikacija, piše Independent.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija