• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

24.07.2016

16:52

A NIJE VODA: Najveći neprijatelji telefona leti!

Hi-Tech

A NIJE VODA: Najveći neprijatelji telefona leti!

Podeli vest

Ne, nije toliko očigledno poput vrućine ili vode, vodite računa i o njima, ali tu je još nešto što može da oštetiti telefon, a da toga niste ni svesni

Pesak, prašina i prljavština mogu biti mnogo opasniji nego što mislite. Zrnca peska mogu neverovatno da izgrebu ekran, njegovu foliju ili kućište telefona.

Pesak će lako izgrebati i najčvršće i staklo zaštićeno ma kojom tehnologijom, a tanane linije koje "nacrta" na ekranu biće vidljive kad se telefon koristi na otvorenom ili pod mnogim uglovima.

PAŽNJA, PREVERZNJACI! Kada vidite šta rade sa slikama nikada više nećete okačiti vašu sliku na Tviter!

Od peska treba zaštititi i staklo kamere, kao i prednju kameru. Uvlači se u sitne procepe na uređaju i u najgorem slučaju može da onemogući normalne razgovore ili normalnu reprodukciju zvuka (ukoliko je u pitanju spikerfon i audio zvučnik).

GUBLJENJE VREMENA, POSAO ILI HOBI? Pozitivne strane igranja video igrica!

Ako vam telefon upadne u pesak ili ga prekrijete peskom, nikako ga ne brišite rukom, posebno ne trljajući ga naglo da bi odbacili zrna peska, ngo pokušajte da oduvate sav pesak sa telefona i nakon toga telefon prebrišite vlažnom krpom.

Ne bi bilo loše da pre odlaska na gradsku plažu ili more, ipak nabavite silikonsku masku i nalepite foliju na ekran. Takođe, neka futrola u kojoj ćete nositi telefon dok ste na plaži, uopšte ne zvuči loše…

GOTOVO JE SA SKIDANJEM FILMOVA Uhapšen vlasnik Torentsa, sajt blokiran!

A šta ako vam telefon upadne u vodu - u tom slučaju imate dve mogućnosti, da koristite pirinač ili mačiji pesak, pa kako vam se više sviđa…


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija