• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.03.2017

10:18

RODA OPET U NJIIHOVOM DOMU! Mark Zakerberg i Prisila Čen očekuju drugo dete!

Hi-Tech

RODA OPET U NJIIHOVOM DOMU! Mark Zakerberg i Prisila Čen očekuju drugo dete!

Podeli vest

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg, uz slike iz detinjstva, objavio da će dobiti ćerku

Njihova ćerka Maks dobiće sestru. 

Srećne vesti Zakerberg je objavio na svojoj Fejsbuk strani, rekavši da su dugo strahovali da neće moći da imaju drugo dete, budući da su imali poteškoća dok nisu dobili Maks. 

- Kad smo Prisila i ja saznali da je ponovo trudna, samo smo se nadali da će dete biti zdravo. Onda sam se nadao da će biti ćerka. Ne mogu da zamislim lepši poklon od toga da neko ima sestru i presrećan sam što će Maks i naše novo dete imati jedno drugo -  rekao je Zakerberg.

Prisila je imala tri spontana pobačaja pre nego što je dobila Maks i par je o tome otvoreno progovorio u decembru 2015. kako bi ohrabrio druge koji imaju problema sa začećem. 

facebook.com



- Odrastao sam sa tri sestre i naučile su me da učim od pametnih i snažnih žena. One nisu bile samo moje sestre, nego i moje najbolje prijateljice. One su ostvarile izvanredne rezultate u književnosti, muzici, sportu, ali i svojim karijerama - napisao je Zakerberg na svom Fejsbuk profilu i dodao da je Prisila odrasla sa dve sestre koje su je naučile tome koliko su važni porodica, briga o drugima i vredan rad.

facebook.com

One su se međusobno podržavale kao prva generacija visokoobrazovanih osoba u porodici i izgradile karijere u medicini i biznisu. Bolji smo ljudi zbog toga što smo imali jake žene u našim životima – sestre, majke i prijateljice. Jedva čekamo da upoznamo svoju bebu i učinićemo sve što možemo da podignemo još jednu snažnu ženu - piše ispod slika iz detinjstva tvorca ove društvene mreže.

facebook.com

NOVA VIZIJA BUDUĆNOSTI! Zakerberg pozvao na "restart" globalizacije

TAJNA ZAKERBERGOVOG PROFILA NA FEJSBUKU! Da li ste malo razočarani?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija