• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

02.01.2018

08:31

NE RADI VAM VIBER? Evo šta se dešava!

Hi-Tech

NE RADI VAM VIBER? Evo šta se dešava!

Podeli vest

Mnogi korisnici Vibera požalili su se da aplikacija ne radi kako treba

Viber se oglasio zbog cele situacije, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavili su:

- Radimo na tome da otklonimo problem. Obavestićemo vas kada aplikacija bude radila normalno. Hvala vam na strpljenju jer pokušavamo da popravimo sve što je pre moguće - napisali su oni na Fejsbuku.

OKITITE JELKU NA VIBERU! Nova MOĆNA OPCIJA stigla je pred Novu godinu!

Korisnici su se odmah požali i u komentarima su napisali o kakvim problemima je reč.

- Pomislila sam da je konekcija loša. Ispostavilo se da je do Vibera. Nadam se da ćete brzo otkloniti problem - samo je jedan od komentara.

Tri sata kasnije su objavili još jedno saopštenje.

- Sevis se polako vraća u normalu. Većina korisnika sada može koristiti aplikaciju. Naš tim će se pobrinuti da servis ostane stabilan. Izvinjavamo se i hvala vam na strpljenju - napisali su oni na Fejsbuku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vajda

pre 6 godina

Imam promociju za viber na mesec dana.Azurirala sam novu verziju vibera.Problem je u tome sto odjednom prestane sa radom.Niko nije na mrezi,poruke se pošalju ili ne.Deinstalirala sam ga i ponovo instalirala radi samo dok imam megabajte ili sam na wfi Molim vas da mi pomognete da resim problem ili je to do same aplikacije viber.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija