• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: klix.ba

16.10.2018

11:59

FEJSBUK uvodi opciju za brisanje poruka

Hi-Tech

FEJSBUK uvodi opciju za brisanje poruka

Podeli vest

Kompanija Facebook počela je sa testiranjem opcije “unsend” za aplikaciju Messenger, koja omogućava korisniku da izbriše poslatu poruku, kako bi ona u potpunosti bila uklonjena iz chata

Ranije ove godine Fejsbuk je tajno izbrisao stare poruke koje je putem Messengera poslao osnivač i direktor Mark Zakerberg, a to je bilo veoma neobično jer drugi korisnici Fejsbuka to ne mogu. 

Ako sada izbrišete poruku iz inboxa, više je nećete videti, ali će ona ostati u inboxu osobe kojoj ste je poslali. 

FEJSBUK IMA NOVI UREĐAJ! Video pozivi s kamerom koja vas prati!



U aprilu je Fejsbuk saopštio da planira uvođenje “unsend” opcije za sve korisnike, ali detalja i datuma dolaska nove mogućnosti nije bilo. 

Ipak, sada se ona testira, što je iz Fejsbuka potvrđeno. Opcija se interno upotrebljava, a nakon što se u Fejsbuku uvere da radi bez problema, dobiće je i ostali korisnici društvene mreže. 


Opcija “unsend” će verovatno biti dostupna samo određeno vreme nakon što korisnici pošalju poruku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija