• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

23.10.2018

09:44

JUTJUB uveo novu opciju koju će sigurno svi koristiti

Hi-Tech

JUTJUB uveo novu opciju koju će sigurno svi koristiti

Podeli vest

Kompanija Youtube predstavila sjajnu opciju koja će posebno biti korisna blogerima i influenserima koji žele da povećaju svoj broj pratilaca

Sajt za postavljanje video klipova Youtube ("Jutjub") objavio je novi update kako bi unapredio iskustvo korisnika. 

Od sada, na ugrađenim (embedovanim) plejerima na internet stranici pojavljivaće se opcija subscribe, koja će olakšavati ljudima da prate određene kanale. 

Prema tome sada kada naiđete na neki Jutjub video koji je ugrađen na internet stranici videćete u levom gornjem uglu ikonicu sa informacijom o kanalu i mogućnošću da ga zapratite. 

Tačnije, sada ćete imati kratak pregled kanala koji je objavio snimak, broj pratilaca, kao i dugme za subscribe. Moći ćete da kliknete na fotografiju kanala da biste otvorili stranicu u novom videu. 

Kako pišu strani mediji, ova nova opcija će se postepeno pojavljivati u Jutjub video embedima u naredne dve nedelje. 


Iako je reč o malim promenama, zapravo će omogućiti blogerima, influenserima i raznim brendovima da šire mrežu pratilaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Novi recnik

pre 5 godina

Chujte ovo: "... da ga zapratite..." Ko Milogorci, neki nasi kvazi novinari upotrebljavaju nove izmisljene reci. Odakle ti bre ova rec? Da li je "srpskije", pismenije reci " da pocnete da ga pratite..."?

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija