• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

28.12.2018

12:49

NE AŽURIRAJTE INSTAGRAM! Opšta panika među korisnicima!

Hi-Tech

NE AŽURIRAJTE INSTAGRAM! Opšta panika među korisnicima!

Podeli vest

Mnogi korisnici društvene mreže Instagram otkrili su da je izgled njihovog "feeda" potpuno promenjen - i nisu srećni zbog toga

Apdejt koji je stigao pojedinim korisnicima Instagrama potpuno je obrnuo način na koji se prikazuju postovi i oni sada moraju da "svajpuju" postove koji im se prikazuju horizontalno, baš kao i Instagram Stories.

Kako su se ove informacije pojavile, Instagram je objavio da je u pitanju greška i da će se aplikacija vratiti u staro stanje nakon njenog restarta, piše "Daily mail".

Trenutno nije poznato šta je pošlo naopako, ali ako je i vas sačekalo ovo neprijatno iznenađenje, dobre vesti su da će se stvari uskoro vratiti u normalu.

Ovaj potez omah je naišao na neodobravanje, a mnogi korisnici tvrde da je uništio uživanje u postovima i da će mnogi postovi zbog toga ostati zakopani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija