• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.05.2019

12:00

NOVO NA ITACADEMY: Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Novoj Iskri i IT Hubovima

Hi-Tech

NOVO NA ITACADEMY: Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Novoj Iskri i IT Hubovima

Podeli vest

Sa ITAcademy stižu važne vesti za sve koji planiraju da zakorače u IT oblast i steknu veštine za neke od najplaćenijih poslova današnjice

U ovoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi otvoren je prolećni upisni rok, pa buduće IT stručnjake koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i nove, jedinstvene pogodnosti, kakve ne pruža nijedna druga IT škola u našem regionu.

Dobijate 100 besplatnih sati u coworking HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Jedna od najznačajnijih novina na ITAcademy važna je za sve koji nakon školovanja žele da započnu uspešnu freelance karijeru ili pokrenu svoj IT startup.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Novom Iskrom i IT Hubovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima.

Sa ITAcademy ističu da ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u regionu, pružaju zato što veruju da će to biti idealna prilika da polaznici u društvu rastuće IT zajednice iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se sa ljudima sa kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

Foto: Promo ITAcademy

Poslednjih nekoliko godina coworking postaje sve popularniji širom sveta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao odlično rešenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili iz kafića ili od kuće.

Coworking hubovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspešnog IT biznisa ili freelance karijere.

Jednogodišnja obuka + praksa u regionalnim IT kompanijama

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema vas za rad na najzahtevnijim pozicijama u IT sektoru. Međutim, da biste lako došli do poslova koji istovremeno donose i odličnu zaradu, potrebno je da po završetku školovanja steknete iskustvo kroz praktičan rad u IT kompanijama. ITAcademy vam pomaže i u tome.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija.

U mnogim od njih ITAcademy polaznici već su ostvarili radnu praksu i stvorili sebi mogućnost za početak perspektivne karijere, a takva mogućnost obezbeđena je i za sve koji se prijave u ovom upisnom roku.

Foto: Promo ITAcademy

Na ITAcademy možete steći prestižne IT sertifikate, i to besplatno

ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava sa vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koje imaju ovlašćenja da obučavaju polaznike za sticanje međunarodnih IT sertifikata.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Oracle i Adobe sertifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti potpuno besplatno nakon školovanja, a oni će biti siguran dokaz kvaliteta stečenog znanja na ITAcademy i velika prednost pri zaposlenju.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy ili preko interneta i da od šest IT odseka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Upis budućih IT stručnjaka na ITAcademy je u toku

Ako ste spremni da odvojite samo godinu dana i uložite u svoje znanje, uz podršku koju dobijate na ITAcademy, vrata ka odlično plaćenom poslu u IT-ju širom su vam otvorena.

Da saznate kako najlakše možete pokrenuti svoju IT karijeru školovanjem na ITAcademy, idite na ovaj link.

Požurite, ova specijalna ponuda važi samo za ograničen broj polaznika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija