• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2019

12:52

MLADI jutjuberi organizuju druženje za decu iz ustanova socijalne zaštite iz Beograda i Pančeva

Hi-Tech

MLADI jutjuberi organizuju druženje za decu iz ustanova socijalne zaštite iz Beograda i Pančeva

Podeli vest

Najbolji ortaci, mladi jutjuberi iz Beograda, pozivaju vas da na druženje koje organizujemo za decu iz ustanova socijalne zaštite iz Beograda i Pančeva. Druženje je zakazano za petak, 30. avgusta u Zappa barci ispod Brankovog mosta. Posle nastupa pričaće o važnim temama koje prate odrastanje, a detaljniji program druženja u nastavku

Događaju će prisustvovati deca iz domova „Zvečanska“, „Dragutin Filipović Jusa“, „Moša Pijade“, „Drinka  Pavlović“ i „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Beograda, te deca iz doma „Spomenak“ iz Pančeva.

Želimo da taj dan posvetimo najosetljivijoj kategoriji među nama, deci iz ustanova socijalne zaštite, koja nisu samo deca već i žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Zato vas pozivamo da pratite događaj, posebno deo gde ćemo sa njima razgovarati o temama koje se tiču odrastanja, jer ćete imati priliku da čujete šta znači biti dete iz njihove perspektive i kako deca iz domova sagledavaju probleme sa kojima se susreću. Ovo je i prilika da svi zajedno pozovemo pojedince i kompanije da misle na decu iz domova u svom u komšiluku i da im makar i pažnjom, ukoliko ne mogu drugačije, olakšaju odrastanje. 


Najbojli ortaci su mladi jutjuberi Stefan Lazić i Filip Milenkov, koji su tinejdžerima za kratko vreme postali prepoznatljivi po svom jedinstvenom izrazu i načinu na koji komuniciraju sa fanovima.

U svojim spotovima bave se temama iz svakodnevnog života koje obrađuju u svom stilu, jezikom mladih i potkovani svojim druženjem od najranijeg detinjstva. Oni su iskreni, duhoviti i direktni, ali i svesni okruženja u kojem stvaraju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17