• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.07.2020

11:10

YOUBOX DOSTUPAN NA APP GALLERY Prva domaća striming platforma od sada i za sve korisnike Huawei uređaja

Hi-Tech

YOUBOX DOSTUPAN NA APP GALLERY Prva domaća striming platforma od sada i za sve korisnike Huawei uređaja

Podeli vest

Prva domaća striming platforma koja se za kratko vreme našla na samom vrhu muzičkih aplikacija u regionu, YOUBOX, konačno je dostupna i svim Huawei korisnicima na App Gallery prodavnici.

App Gallery je zvanična Huawei prodavnica aplikacija u okviru koje se može pronaći veliki broj kako globalnih tako i lokalnih aplikacija. Sve što je potrebno uraditi kako bi se neometano koristio Huawei App Gallery jestekreirati sopstveni Huawei ID nalog pri početnom podešavanju telefona.

Da biYOUBOXaplikacija bila preuzeta iz Huawei AppGallery prodavnice u pretragu treba ukucati YOUBOX i preuzeti aplikaciju kao bilo koju drugu. Na raspolaganju su i komentari u vezi sa aplikacijom u prodavnici, kao i mogućnost ocenjivanja Huawei Mobile Services aplikacije. Aplikacija može biti ažurirarana uobičajeno, odmah nakon što ažuriranje bude dostupno kroz Huawei AppGallery, ručno ili automatski, u zavisnosti od toga kako je podešen sistem ažuriranja u AppGallery prodavnici.

Foto: Promo

 

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najskidanija muzička aplikacija u regionu sa skoro300.000 registrovanih korisnika.

Ekskluzivan materijal dostupan je samo na YOUBOX aplikaciji i nudi drugačiji doživljaj popularnih hitova, kao i intimne razgovore sa vodećim zvezdama naše muzičke scene.

Sve pratioce YOUBOX i Huawei profila na društvenim mrežama uskoro očekuje spektakularno iznenađenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31