• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

15:17

Threads izgubio polovinu dnevno aktivnih korisnika

Shutterstock

Hi-Tech

Threads izgubio polovinu dnevno aktivnih korisnika

Podeli vest

Threads je već počeo da se suočava sa gubitkom broja dnevno ativnih korisnika, nakon što je prvobitno ushićenje prošlo.

Aplikacija Threads, koja predstavlja Instagramov odgovor na Tviter, doživela je ogroman uspeh nakon objave. Sedam dana nakon lansiranja prigraila je više od 100 miliona korisnika, što je omogućilo da postane najbrže rastuća aplikacija ikada.

Međutim, kako to obično biva svemu dođe kraj pa je tako i ushićenje oko nove aplikacije već zamrlo. Prema novim izveštajima, koji donosi SimilarWeb, broj dnevno aktivnih korisnika na Threadsu je prepolovljen u poređenju sa prvom nedeljom od lansiranja.

Foto: EPA

Threads

 

Tako je Threads zabeležio pad sa 49 miliona dnevno aktivnih korisnika na 23,6 miliona za samo nedelju dana.

Iako mnogi smatraju da bi Threads mogao da bude prva aplikacija "ubica Tvitera" koja će zaista i da ostvari to, moraće da se dogode značajne promene.

Ako izuzmemo prvu nedelju od lansiranja, Threads se sada nalazi na oko petinu od veličine Tvitera, a slično je kada se gleda i statistika za broj dnevno aktivnih korisnika. Tviter trenutno ima oko 110 miliona dnevno aktivnih korisnika.

Iako drži titulu najbrže rastuće aplikacije od lansiranja, na servisu je sada težak posao da zadrži rast tokom vremena i da se istovremeno takmiči sa opasnom konkurencijom na tržištu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Proradio WhatsApp!
Hi-Tech

Proradio WhatsApp!

Popularna aplikacija za komunikaciju WhatsApp nije funkcionisala posle 22 sata. Veliki broj korisnika prijavljivao je da ima problema sa slanjem poruka.

19.07.2023

22:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija