• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa/Informer

17.01.2016

21:01

I NOVA LJUBAV I ODLIČAN POSAO! Ovom horoskopskom znaku će cvetati ruže!

Horoskop

I NOVA LJUBAV I ODLIČAN POSAO! Ovom horoskopskom znaku će cvetati ruže!

Podeli vest

Ovnovima su zvezde pripremile mnoge pozitivne preokrete tokom 2016. godine, a decembar se izdvaja kao posebno srećan i uspešan mesec

Ovnovima će 2016. godina lepo započeti posebno kada je posao u pitanju. Oni koji se bave privatnim poslom doneće važne odluke o načinu poslovanja. Verovatno će posle detaljne analize doći do toga da im se neke stvari jednostavno ne isplate. Oni koji su zaposleni negde, imače prilike za napredovanje.

MOŽDA SE PREPOZNATE! Ovo su najčešće žalopojke na seks u braku!

Početak aprila obećava sjajna dešavanja na emotivnom planu. Većina će upoznati osobu za koju će pomisliti da su "srodne duše". Mnogo sličnosti, povezanosti, jaka hemija... sve to će obeležiti ovaj susret. Ipak, već od sredine aprila kreću komplikacije i to na svim poljima, ne samo u ljubavi! Mars će se kretati retrogradnim hodom što će Ovnovima vrlo zakomplikovati život. Sve će kasniti, moraće da se vraćaju nekoliko puta na istu stvar... sve se odvija onako kako ne treba. Ipak, morate imati strpljenja, kroz sve to morate proći hteli ili ne.

Public

Zato, sve što vam je važno obavite do tada ili odložite za početak jula od kada ponovo kreće povoljan period. Polako ćete se vraćati u normalu. U septembru bi trebalo da se pripazite jer možete da doživite neku povredu. Ako imate problema sa kostima ili mišićima, budite oprezni!

ŠTA VAS ČEKA U 2016? Numerologija ima odgovor!

Decembar se izdvaja kao posebno srećan i uspešan mesec. Sigurno zvuči daleko ali brzo će to proći, a vama je taj mesec odličan. Imaćete ponude, neki će dobiti priznanja, povišicu, dok je veći novac gotovo zagarantovan.

Sve u svemu, biće to uzbudljiva i zapravo povoljna godina za vas, dragi Ovnovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija