Ovan

Ovan

21. 3. - 20. 4.

LJUBAV: Biće prilika za druženje, ali ne i za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške u radu ili će oni koji su vam podređeni "brljaviti" u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

Bik

Bik

21. 4. - 21. 5.

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. Duboka osećanja se neće probuditi, ali bićete dobro raspoloženi. POSAO: Radićete nešto sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

Blizanci

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

LJUBAV: Možete se nadati napretku u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da će doći do velike promene u oblasti finansija ako budete oprezniji sa novcem. ZDRAVLJE: Infekcije.

Rak

Rak

22. 6. - 22. 7.

LJUBAV: U poslednje vreme vam se dopadaju snažne osobe, a takve je najteže osvojiti i zadržati pored sebe. POSAO: Situacija na poslu će biti nestabilna. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Lav

Lav

22. 7. - 23. 8.

LJUBAV: Vaša popularnost će porasti, pa samim tim je moguće i da steknete neke nove obožavaoce/teljke. POSAO: Uspeh u umetnosti. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

Devica

Devica

24. 8. - 23. 9.

LJUBAV: Vaš ljubavni život vam neće biti najbitniji, ali moguć je flert. POSAO: Moguć manji uspeh čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

Vaga

Vaga

24. 9. - 23. 10.

LJUBAV: Tražićete nekoga ko vam pruža osećaj emocionalne sigurnosti i bliskosti, čak i ako nema hemije. POSAO: Povoljan period za one koji se bave nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

LJUBAV: Neće vam biti lako da pokrenete dešavanja u ovoj sferi. Privlači vas osobe koje imaju veze sa inostranstvom. POSAO: Zauzećete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Strelac

Strelac

23. 11. - 21. 12.

LJUBAV: Dešavanja u ljubavnom životu će vas naterati da posumnjate u iskrenost namera osobe sa kojom ste. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Jarac

Jarac

21. 12. - 21. 1.

LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti danas, jer bićete okupirani drugim sferama života. POSAO: Bićete sjajni u poslu, ali će vam smetati svako ko vam je nadređen. ZDRAVLJE: Solidno.

Vodolija

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa voljenom osobom, jer je to nešto o čemu ćete razmišljati. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Ribe

Ribe

20. 2. - 20. 3.

LJUBAV: Bićete skloni sanjarenju. Mogući su nesporazumi u odnosu zbog toga. POSAO: Otaljavaćete posao i moguće su greške. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.