• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

20.01.2019

13:55

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: ZBOG PUNOG KRVAVOG MESECA ove četiri stvari će se od večeras promeniti u vašem životu!

Horoskop

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: ZBOG PUNOG KRVAVOG MESECA ove četiri stvari će se od večeras promeniti u vašem životu!

Podeli vest

Tokom noći će se na nebu javiti "vučji" Mesec, a astrolozi upozoravaju na šta bi trebalo da obratite pažnju

Pun krvavi Mesec se pojavljuje noćas oko pola četiri i imaće veliki uticaj na svaki horoskopski znak. Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju, kako asrtolozi upozoravaju.

Pun krvavi Mesec se pojavljuje noćas oko pola četiri i imaće veliki uticaj na svaki horoskopski znak. Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju, kako asrtolozi upozoravaju.

Pun krvavi Mesec u januaru je nešto posebno kada je horoskop u pitanju. Samo tada ga zovu još i "vučji" Mesec, jer ima jak uticaj na svaki horoskopski znak.

Naime, poznato je da se pun Mesec javlja kada su u istoj ravni Zemlja Mesec i Sunce, koje mesecu daje potpuno obasjanje, a kako je Mesec jako blizu Zemlje onda se manifestuje kroz krvavi odsjaj.

Evo kako će tačno "vučji Mesec" uticati na vas u kojoj sferi života.

SPEKTAKL NA NEBU: U nedelju jedino pomračenje Meseca ove i sledeće godine

 

Foto: pixabay.com

Promena: 

- Pun Mesec je nešto što počinje, ali se i završava, odnosno prolazan je i tako sa sobom donosi dubinske promene u svim aspektima života. Kako će se uticaj ovog Meseca osećati do kraja godine, onda je važno da se opredelite za otpočinjanje novih poslova, ljubavnih veza, zdravih navika i zaista se popnete "na svoj voz sreće".

Svest:

- Kada skrivena situacija izađe na svetlost dana, onda je razjašnjenje događaja neminovno. Napokon ćete shvatiti kakav je zaista svet oko vas i kako možete da se uklopite u to. Istina je ono što je važno da znate jer jedino tako možete praviti dobre izbore.

Energija: 

- Pun krvavi Mesec će doneti daleko veću energiju ženama nego muškarcima. Dame će biti gotovo razuzdane, pa bi trebalo obratiti pažnju na ljubavni aspekt svakog horoskopskog znaka. Može se iskoristiti ova energija da se izgradi potpuno nov način života, ali razmislite da li to zaista želite.

Duhovnost:

- Vukovi su u astrologiji viđeni kao učitelji, nastavnici, predavači, oni koji drže lekcije. Ukoliko želite da naučite nešto novo o životu i da stičete iskustva slušajući druge, onda je sada pravo vreme za to. Nikako ne bi trebalo zanemariti dubinu značenja onoga što vam nameće krvavi Mesec, jer bi bilo moguće iskoristiti svu njegovu snagu da se dopre do najtananijih delova ličnosti.

 

TAMNA ZVER LUTA OKO NAŠE GALAKSIJE! Velika crna rupa može da proguta Zemlju?

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59