• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.03.2020

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. MART: OVAN očekuju vas finansijske poteškoće, STRELAC mučiće vas nesanica!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. MART: OVAN očekuju vas finansijske poteškoće, STRELAC mučiće vas nesanica!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nećete imati sreće u ovoj sferi, i za to ćete moći samo sebe da krivite. POSAO: Nemojte se zaduživati, jer ćete imati problema sa finansijama. ZDRAVLJE: Prehlada.


BIK
LJUBAV: Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola na fizičkom nivou, a nemogućnost povezivanja na emotivnom. POSAO: Manji poslovni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Steći ćete tajnu simpatiju. POSAO: Nastaviće se isti trend, ali čeka vas stresan period na poslu. ZDRAVLJE: Moguće pogoršanje ako imate hronične zdravstvene probleme.

RAK
LJUBAV: Ništa nećete moći da pokrenete, ali barem ćete imati vremena da napravite plan akcije. POSAO: Niste u povoljnom periodu za započinjanje privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervoza.

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Ako ste sami, ne možete se nadati napretku u ovoj sferi. POSAO: Moguće negativne promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

DEVICA
LJUBAV: Bićete pomalo neraspoloženi i moguće je da ćete izgovoriti nešto što će vas uvaliti u nevolju. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Pixabay

VAGA
LJUBAV: Bićete okrenuti drugim oblastima života i neraspoloženi za ljubav. POSAO: Neki napori koje ste uložili neće vam se isplatiti. ZDRAVLJE: Bez promena.

ŠKORPION
LJUBAV: Nemojte previše očekivati kada je ljubav u pitanju, jer neće biti prilike za nju. POSAO: Mogući su problemi sa nadređenima ili promena posla. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Pixabay

STRELAC
LJUBAV: Moguće virtuelni kontakt sa nekim ko će vam biti privlačan, ali nedovoljno da poželite da se obavežete. POSAO: Imaćete manjih problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nesanica.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi razviće se sumnje i problemi. POSAO: Premostićete prepreke koje su iskrsle u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete intenzivno razmišljati o nekome iz prošlosti, nekome ko već odavno nije u vašem životu. POSAO: Manji problem u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete pokušati da iznenadite osobu s kojom ste u vezi. POSAO: Uspeh u radu u vezi sa administrativnim stvarima. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija