• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 21. APRIL: VAGA će promeniti imidž zbog potrage za partnerom, RIBE će biti pune energije za posao!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 21. APRIL: VAGA će promeniti imidž zbog potrage za partnerom, RIBE će biti pune energije za posao!

Podeli vest

Saznajte šta vas očekuje danas na polju posla, ljubavi i zdravlja

OVAN
LJUBAV: Spontan ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje. Neće vam nedostajati tema za razgovor. POSAO: Moguća manja promena ili novi početak. ZDRAVLJE: Stabilno.


BIK
LJUBAV: Bićete vrlo koketni u komunikaciji na društvenim mrežama. POSAO: Uspeh ćete moći da ostvarite u oblasti finansija i trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Izvesna je harmonija u postojećem odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguć je finansijski boljitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete se povezati sa nekim iz inostranstva i doživeti ljubav na daljinu. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti rastrzani između dve osobe koje će vas zaintrigirati. POSAO: Možete popraviti svoju poslovnu situaciju ulaskom u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Kakva god da je vaša situacija, u ovom periodu će se značajno popraviti. POSAO: Manje promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravstvenog stanja.

VAGA
LJUBAV: Biće vam bitan imidž, jer shvatate koliko je prvi utisak bitan u potrazi za partnerom. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa kreativnošću i lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA
LJUBAV: Partner će biti prinuđen da krije od vas neke činjenice, zbog čega ćete vi samo još više sumnjati. POSAO: Bolje finansije. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Ušli ste u vrlo povoljan period kada je u pitanju ljubav. POSAO: Danas ćete biti energični, pre svega zbog toga što ćete imati sreće u drugim sferama. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da svima obznanite svoju ljubav ako ste u vezi. POSAO: Bićete vrlo produktivni i kreativni u radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Imaćete sreće u vezi sa svim administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za to da svijete ljubavno gnezdo. POSAO: Imaćete mnogo energije za rad i visok radni elan. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija