• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUN: RAK moguće su pozitivne promene na poslu, DEVICA neće uspeti da nađe zajednički jezik sa partnerom!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUN: RAK moguće su pozitivne promene na poslu, DEVICA neće uspeti da nađe zajednički jezik sa partnerom!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Moguć je fizički kontakt s nekim jer vas trenutno više interesuje strast nego ljubav. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe ili alergija.

BIK 
LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate s osobom koja vam se dopada, ali ništa više od toga. POSAO: Moguće značajne promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI 
LJUBAV: Imate sreće jer će vam planeta Venera u ovom periodu podariti privlačnost kojoj je teško odoleti. POSAO: Očekuje vas vrlo plodan period. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

RAK 
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga pre svega zbog toga što će vas intelektualno nadmašiti i zaintrigirati. POSAO: Moguće pozitivne promene. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 
LJUBAV: Bićete nezadovoljni jer nećete imati mnogo prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s komunikacijom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Disharmonija u odnosu i nemogućnost da se nađe zajednički jezik. POSAO: Moguće je da ćete imati problema s nekim s kim radite. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

VAGA 
LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ko će vas odmah iznervirati, ali i privući. POSAO: Možete dobiti ponudu za rad u sferi telekomunikacija. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete se zaljubiti u nekoga iz kruga prijatelja. POSAO: Nestabilnost tokova novca, moguć i finansijski gubitak ili loše ulaganje. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav na prvi pogled jer ćete imati prilike da sretnete izuzetno privlačne osobe. POSAO: Promena uslova rada i nove prilike. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

JARAC 
LJUBAV: Ako ste sami, želećete da tako i ostane, a ako ste već u vezi, imaćete potrebu da raskinete. POSAO: Uspeh u sferi javnog nastupa. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA
LJUBAV: Izašli ste iz povoljnog perioda za ljubav, zbog čega nećete imati mnogo šansi. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Infekcija.

RIBE
LJUBAV: Bićete nespremni da se otvorite, pogotovo pred nekim ko je nov u vašem životu. POSAO: Uspeh u radu sa strancima ili za stranu firmu. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija